Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granatowi RS SHARKS
ccd gran Tactiek modyfikacja
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
58.1 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Oziewicz speelt de bal door. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa passt de bal in één keer door. Gotanoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotanoga schiet op doel. Cortés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortés probeert naar een medespeler te passen. Modan kopt de bal weg. Alpízar is nu in balbezit. Alpízar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Cymański kopt de bal weg. Pérez Postigo heeft problemen om de bal te vangen. Maloney geeft de bal voor. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ... Taler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodzinski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Diggins zal de hoekschop nemen. Tosi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Diggins met een snelle inworp. Maloney rent richting de bal. Maloney speelt de bal door. Tosi rent richting de bal. Tosi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Grycan kopt de bal weg. Daar is Maloney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Postigo onderschept slim de pass. Pérez Postigo geeft een lange en hoge pass. Klawon krijgt zijn hoofd ertegen. Cortés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Basavilbaso onderschept slim de pass. Basavilbaso met een sublieme pass. Tosi rent richting de bal. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Taler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - RS SHARKS 1:0

40e minuut.
Buba kopt de bal weg. Iba Mohsen rent richting de bal. Modan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modan krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Raus geeft een hoge lob. Klawon rent richting de bal. Oziewicz begaat een overtreding. Oziewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 53%, RS SHARKS 47%.
Granatowi - RS SHARKS 1:0

54e minuut.
Rengifo neemt vlug de vrije trap. Tosi is nu in balbezit. Buba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buba krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Alpízar geeft een lange en hoge pass. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotanoga kan de bal niet met de borst controleren. Gotanoga schiet op doel. Cortés maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Iba Mohsen is nu in balbezit. Iba Mohsen geeft de bal voor. Raus heeft problemen om de bal te vangen. Tosi is nu in balbezit. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Taler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 57%, RS SHARKS 43%.
Granatowi - RS SHARKS 1:0