Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inter Morele El Clasico CF
Normal Tactiek 06.06.2024
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 58.9
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Xəqani heeft problemen om de bal te vangen. Türmer rent richting de bal. Türmer passt de bal met de wreef. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Semmler kopt de bal weg. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo passt de bal zonder na te denken. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Žigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Maska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Semmler is nu in balbezit. Semmler speelt de bal door. Díaz Carabajo met een sublieme pass. Pasieka heeft problemen om de bal te vangen. Pasieka schiet op doel. Žigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Lenkei passt de bal met de wreef. Semmler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmler speelt de bal door. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mureşanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lancelowski komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Türmer met een snelle inworp. Johanning is nu in balbezit. Johanning met een sublieme pass. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Johanning speelt de bal door. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maska de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - El Clasico CF 0:1

21e minuut.
Cossutti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenkei met een snelle inworp. Semmler geeft een hoge lob. Díaz Carabajo krijgt zijn hoofd ertegen. Žigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Maska geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türmer met een snelle inworp. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Türmer kopt de bal weg. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Daar is Pasieka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Lenkei rent richting de bal. Lenkei geeft een lange en hoge pass. Pasieka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Türmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Türmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Türmer kopt de bal weg. Daar is Díaz Carabajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Carabajo passt de bal in één keer door. Pasieka heeft problemen om de bal te vangen. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Johanning onderschept slim de pass. Johanning passt de bal in één keer door. Lenkei met een sublieme pass. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Žigo trapt de bal weg. Semmler kopt de bal weg. Klungelig pakt Díaz Carabajo de bal. Díaz Carabajo haalt uit met een fantastische trap. Žigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Syarov probeert naar een medespeler te passen. Zambrano geeft een hoge lob. Maska kopt de bal weg. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - El Clasico CF 0:2

34e minuut.
Türmer probeert naar een medespeler te passen. Oddi met een sublieme pass. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Žigo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - El Clasico CF 0:3

35e minuut.
Semmler rent richting de bal. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo passt de bal zonder na te denken. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lenkei is nu in balbezit. Lenkei passt de bal met de wreef. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ... Žigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - El Clasico CF 0:4

40e minuut.
Johanning passt de bal zonder na te denken. Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo passt de bal met de wreef. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Granda met de inworp. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim passt de bal in één keer door. Oddi is nu in balbezit. Oddi geeft een lange en hoge pass. Nalbantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - El Clasico CF 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inter Morele 72%, El Clasico CF 28%.
FC Inter Morele - El Clasico CF 1:4

48e minuut.
Semmler speelt de bal door. Türmer rent richting de bal. Türmer passt de bal met de wreef. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo passt de bal in één keer door. Cossutti rent richting de bal. Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - El Clasico CF 1:5

56e minuut.
Lenkei met een sublieme pass. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - El Clasico CF 1:6

58e minuut.
Lancelowski passt de bal met de wreef. Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani rent richting de bal. Díaz Carabajo onderschept slim de pass. Díaz Carabajo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Díaz Carabajo heeft problemen om de bal te vangen. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo probeert naar een medespeler te passen. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Semmler speelt de bal door. Daar is Díaz Carabajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González is nu in balbezit. Díaz Carabajo onderschept slim de pass. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Türmer passt de bal in één keer door. Lenkei heeft problemen om de bal te vangen. Lenkei passt de bal zonder na te denken. Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - El Clasico CF 1:7

68e minuut.
Semmler verovert de bal door een tackle van achteren. Semmler probeert naar een medespeler te passen. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo schiet op doel. Žigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - El Clasico CF 1:8

70e minuut.
Lenkei met een sublieme pass. Pasieka rent richting de bal. Pasieka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Díaz Carabajo de bal. Díaz Carabajo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Žigo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malinowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Zambrano rent richting de bal. Zambrano geeft de bal voor. Pasieka kopt de bal weg. Klungelig pakt Malinowski de bal. Malinowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cumerlotti komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmler onderschept slim de pass. Semmler geeft een lange en hoge pass. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Drwal speelt de bal door. Johanning rent richting de bal. Johanning passt de bal in één keer door. Malinowski heeft problemen om de bal te vangen. Malinowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Barrero passt de bal met de wreef. Malinowski rent richting de bal. Malinowski heeft problemen om de bal te vangen. Malinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - El Clasico CF 1:9

84e minuut.
Cumerlotti is nu in balbezit. Cumerlotti probeert naar een medespeler te passen. Cossutti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malinowski is nu in balbezit. Malinowski draait met de bal, schiet en ... Žigo bokst de bal weg.

88e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano geeft een lange en hoge pass. Malinowski kopt de bal weg. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - El Clasico CF 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inter Morele 71%, El Clasico CF 29%.
FC Inter Morele - El Clasico CF 1:10