Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazda GKS Tychy II
sss.. Tactiek 352
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 34.7
brilliant Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Poskrobko is nu in balbezit. Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko onderschept slim de pass. Poskrobko draait met de bal, schiet en ... Sgarbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 1:0

5e minuut.
Biavaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavaschi geeft een lange en hoge pass. Dolić kopt de bal weg. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 2:0

10e minuut.
De Ruyter passt de bal in één keer door. Banovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavaschi speelt de bal door. Wright is nu in balbezit. Wright schiet op doel. Sgarbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sgarbi probeert naar een medespeler te passen. Biavaschi speelt de bal door. Banovic probeert de bal aan de voet te houden. Wright rent richting de bal. Wright draait met de bal, schiet en ... Sgarbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Gałecki rent richting de bal. Gałecki geeft een hoge lob. Wright heeft problemen om de bal te vangen. Wright haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 3:0

18e minuut.
Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu passt de bal met de wreef. Bolgár probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wright de bal. Wright schiet op doel. Sgarbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Nadolsky is nu in balbezit. Biavaschi rent richting de bal. Biavaschi passt de bal in één keer door. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wright is nu in balbezit. Wright haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 4:0

25e minuut.
De Ruyter passt de bal in één keer door. Bolgár probeert naar een medespeler te passen. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko schiet op doel. Sgarbi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Raffin verovert de bal door een tackle van achteren. Raffin passt de bal in één keer door. Wright is nu in balbezit. Wright haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 5:0

28e minuut.
Wright heeft problemen om de bal te vangen. Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright onderschept slim de pass. Wright haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 6:0

32e minuut.
Wright kopt de bal weg. Bolgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgár probeert naar een medespeler te passen. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 7:0

33e minuut.
Nadolsky passt de bal met de wreef. Bolgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgár passt de bal met de wreef. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Genechten rent richting de bal. Genechten geeft de bal voor. Poskrobko kopt de bal weg. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sgarbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bolgár kopt de bal weg. Daar is Kuterba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 8:0

40e minuut.
Filipoiu speelt de bal door. De Ruyter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ruyter passt de bal zonder na te denken. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Biavaschi probeert naar een medespeler te passen. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wright is nu in balbezit. Wright haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 27%, GKS Tychy II 73%.
FC Gwiazda - GKS Tychy II 9:0

47e minuut.
Rogoveanu is nu in balbezit. Biavaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Biavaschi passt de bal met de wreef. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaferski speelt de bal door. Rogoveanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wright rent richting de bal. Wright schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Biavaschi rent richting de bal. Biavaschi passt de bal zonder na te denken. Banovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wright is nu in balbezit. Wright schiet op doel. Sgarbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Genechten geeft een hoge lob. Klungelig pakt Poskrobko de bal. Bolgár met een sublieme pass. Dolić is nu in balbezit. Dolić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Topszewski probeert naar een medespeler te passen. Bolgár probeert naar een medespeler te passen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 10:0

64e minuut.
Biavaschi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raffin passt de bal zonder na te denken. Wright is nu in balbezit. Wright draait met de bal, schiet en ... Sgarbi bokst de bal weg. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko schiet op doel. Sgarbi bokst de bal weg.

68e minuut.
Bolgár met een sublieme pass. Dolić probeert naar een medespeler te passen. Wright rent richting de bal. Wright schiet op doel. Sgarbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 11:0

70e minuut.
Biavaschi is nu in balbezit. Biavaschi passt de bal met de wreef. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko draait met de bal, schiet en ... Sgarbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 12:0

72e minuut.
Dolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolić passt de bal zonder na te denken. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 13:0

76e minuut.
Nadolsky is nu in balbezit. Biavaschi onderschept slim de pass. Biavaschi passt de bal in één keer door. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De Ruyter rent richting de bal. De Ruyter met een sublieme pass. Raffin speelt de bal door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rogoveanu met een sublieme pass. Topszewski is nu in balbezit. Topszewski geeft een lange en hoge pass. Poskrobko controleert de bal met de borst. Poskrobko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Biavaschi speelt de bal door. Daar is Raffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raffin met een sublieme pass. Daar is Poskrobko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 14:0

90e minuut.
Dolić rent richting de bal. Dolić geeft een lange en hoge pass. Biavaschi rent richting de bal. Biavaschi passt de bal met de wreef. Poskrobko rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GKS Tychy II 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 27%, GKS Tychy II 73%.
FC Gwiazda - GKS Tychy II 15:0