Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: Eldoran Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 24133
Eldoran RB Gdynia
Taktyka moja Tactiek XcX
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 55.2
very good Schieten outstanding
very good Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Mokry geeft de bal voor. Orduz rent richting de bal. Orduz passt de bal in één keer door. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Capek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majerczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Capek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stochino met de inworp. Klungelig pakt Mihalecz de bal. Mihalecz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stochino passt de bal zonder na te denken. Mihalecz is nu in balbezit. Mihalecz passt de bal met de wreef. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stochino passt de bal met de wreef. Mihalecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício speelt de bal door. Košara bereikt de bal nog maar net als eerste. Košara draait met de bal, schiet en ... Reyer bokst de bal weg.

23e minuut.
Minh Trung probeert de bal met de borst te controleren. Mihalecz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capek. Mihalecz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szmal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Eldoran - RB Gdynia 1:0

25e minuut.
Mokry kopt de bal weg. Simplício is nu in balbezit. Simplício passt de bal in één keer door. Košara rent richting de bal. Košara schiet op doel. Reyer bokst de bal weg.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ribadeneira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Auguścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Košara is nu in balbezit. Košara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Magaña passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Majerczyk de bal. Majerczyk probeert naar een medespeler te passen. Minh Trung is nu in balbezit. Minh Trung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mihalecz rent richting de bal. Mihalecz passt de bal zonder na te denken. Capek rent richting de bal. Minh Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Trung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Stochino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Minh Trung de bal. Minh Trung probeert naar een medespeler te passen. Mihalecz controleert de bal met de borst. Mihalecz draait met de bal, schiet en ... Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Jelonek heeft problemen om de bal te vangen. Orduz verovert de bal door een tackle van achteren. Orduz geeft de bal voor. Minh Trung is nu in balbezit. Minh Trung schiet op doel. Rossiter bokst de bal weg. Daar is Warszawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelonek rent richting de bal. Orduz verovert de bal door een tackle van achteren. Orduz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jelonek trapt de bal weg van het doel. Magaña kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Orduz de bal onder controle te krijgen. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trung draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Jasharaj geeft een lange en hoge pass. Daar is Galdames, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdames passt de bal met de wreef. Košara bereikt de bal nog maar net als eerste. Košara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Orhun speelt de bal door. Orduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orduz probeert naar een medespeler te passen. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung haalt uit met een fantastische trap. Rossiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orduz neemt de hoekschop. Minh Trung maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eldoran - RB Gdynia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eldoran 41%, RB Gdynia 59%.
Eldoran - RB Gdynia 2:0

46e minuut.
De Gruyter komt het veld opgelopen. Grygo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Orduz met de inworp. Magaña probeert naar een medespeler te passen. Capek geeft een lange en hoge pass. Košara kopt de bal weg. Daar is Galdames, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eldoran - RB Gdynia 2:1

53e minuut.
Ribadeneira is nu in balbezit. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribadeneira begaat een overtreding. Ribadeneira krijgt een gele kaart. Grygo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
De Gruyter rent richting de bal. De Gruyter passt de bal in één keer door. Vasilev heeft problemen om de bal te vangen. Minh Trung is nu in balbezit. Minh Trung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Szmal onderschept slim de pass. Szmal geeft de bal voor. De Gruyter probeert naar een medespeler te passen. Minh Trung rent richting de bal. Minh Trung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Orduz probeert naar een medespeler te passen. Jasharaj rent richting de bal. Jasharaj geeft de bal voor. Košara kan de bal niet met de borst controleren. Košara haalt uit met een fantastische trap. Reyer bokst de bal weg.

79e minuut.
Novak passt de bal zonder na te denken. Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña passt de bal zonder na te denken. Grygo rent richting de bal. Grygo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ribadeneira rent richting de bal. Ribadeneira passt de bal zonder na te denken. Simplício met een sublieme pass. Galdames rent richting de bal. Galdames haalt uit met een fantastische trap. Reyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Magaña met een sublieme pass. De Gruyter rent richting de bal. De Gruyter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grygo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grygo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eldoran 35%, RB Gdynia 65%.
Eldoran - RB Gdynia 2:1