Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: Gdynia Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 20297
RB Gdynia RS SHARKS
XcX Tactiek modyfikacja
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
51.3 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak onderschept slim de pass. Pérez Postigo begaat een overtreding. Pérez Postigo krijgt een gele kaart. Trzeciak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casillas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klawon speelt de bal door. Novo bereikt de bal nog maar net als eerste. Novo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jasharaj de bal onder controle te krijgen. Capdevila geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Gawryszewski rent richting de bal. Pérez Postigo rent richting de bal. Pérez Postigo geeft de bal voor. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon geeft de bal voor. Lubura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lovric geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gotanoga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alpízar rent richting de bal. Alpízar geeft de bal voor. Lubura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Novo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - RS SHARKS 0:1

18e minuut.
Gotanoga geeft de bal voor. Inworp. Widacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Capdevila is nu in balbezit. Capdevila passt de bal in één keer door. Klawon speelt de bal door. Novo is nu in balbezit. Novo draait met de bal, schiet en ... Lubura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alpízar zal de hoekschop nemen. Novo maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Mientus de bal. Klawon is nu in balbezit. Klawon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - RS SHARKS 0:2

25e minuut.
Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Novo verovert de bal door een tackle van achteren. Novo passt de bal zonder na te denken. Daar is Klawon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klawon haalt uit met een fantastische trap. Lubura bokst de bal weg. Jasharaj verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - RS SHARKS 0:3

30e minuut.
Novo passt de bal met de wreef. Klawon rent richting de bal. Klawon haalt uit met een fantastische trap. Jasharaj probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - RS SHARKS 0:4

36e minuut.
Cymański verovert de bal door een tackle van achteren. Cymański geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jasharaj de bal. Novo rent richting de bal. Novo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Raus speelt de bal door. Klawon heeft problemen om de bal te vangen. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon verovert de bal door een tackle van achteren. Lovric rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Capdevila rent richting de bal. Capdevila geeft de bal voor. Hart probeert de bal met de borst te controleren. Novo bereikt de bal nog maar net als eerste. Novo haalt uit met een fantastische trap. Lubura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lovric geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alpízar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Novo is nu in balbezit. Novo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Capek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klawon rent richting de bal. Klawon schiet op doel. Lubura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - RS SHARKS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB Gdynia 69%, RS SHARKS 31%.
RB Gdynia - RS SHARKS 0:5

50e minuut.
Gotanoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotanoga geeft een hoge lob. Novo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon haalt uit met een fantastische trap. Lubura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lovric heeft problemen om de bal te vangen. Novo is nu in balbezit. Novo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - RS SHARKS 0:6

54e minuut.
Pérez Postigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Postigo passt de bal met de wreef. Capdevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Capdevila geeft een lange en hoge pass. Klawon springt en kopt de bal. Lubura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Novo is nu in balbezit. Novo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - RS SHARKS 0:7

58e minuut.
Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon geeft een lange en hoge pass. Novo is nu in balbezit. Novo draait met de bal, schiet en ... Lubura werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Lovric verovert de bal door een tackle van achteren. Lovric met een sublieme pass. Hart speelt de bal door. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Marchetta kopt de bal weg. Trzeciak is nu in balbezit. Cymański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trzeciak raakt geblesseerd tijdens het duel. Trzeciak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - RS SHARKS 1:7

72e minuut.
Raus geeft de bal voor. Klungelig pakt Lovric de bal. Novo bereikt de bal nog maar net als eerste. Novo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - RS SHARKS 1:8

73e minuut.
Pérez Postigo geeft een lange en hoge pass. Capek is nu in balbezit. Klawon verovert de bal door een tackle van achteren. Klawon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - RS SHARKS 1:9

80e minuut.
Gotanoga is nu in balbezit. Widacha onderschept slim de pass. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha onderschept slim de pass. Widacha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Marchetta rent richting de bal. Capdevila onderschept slim de pass. Capdevila passt de bal zonder na te denken. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB Gdynia 61%, RS SHARKS 39%.
RB Gdynia - RS SHARKS 1:9