Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Radomiak Radom 1910 AC Abyysynia
sokmysok Tactiek Abyysynia
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 56
excellent Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Gorawski passt de bal in één keer door. Mirković rent richting de bal. Dupont begaat een overtreding. Dupont krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mirković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palada met een snel genomen vrije trap. bin Ahmad Mokshinon rent richting de bal. Késmárky verovert de bal door een tackle van achteren. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaremba draait met de bal, schiet en ... Besteirinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kulewski rent richting de bal. Washington speelt de bal door. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zaremba de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Palada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kamieniec met de inworp. Dupont rent richting de bal. Dupont geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kikowski is nu in balbezit. Kikowski passt de bal met de wreef. Ryland bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Palada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdár speelt de bal door. Balboa probeert naar een medespeler te passen. Késmárky is nu in balbezit. Késmárky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomiak Radom 1910 - AC Abyysynia 1:0

41e minuut.
Corrielli geeft een hoge lob. Gajdár is nu in balbezit. Gajdár geeft een hoge lob. Kulewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dušek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Balboa heeft problemen om de bal te vangen. Gajdár rent richting de bal. Gajdár passt de bal in één keer door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomiak Radom 1910 53%, AC Abyysynia 47%.
RKS Radomiak Radom 1910 - AC Abyysynia 1:0

57e minuut.
Bruck geeft de bal voor. Washington rent richting de bal. Washington passt de bal met de wreef. Késmárky rent richting de bal. Késmárky schiet op doel. Besteirinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Késmárky de bal. Késmárky draait met de bal, schiet en ... Besteirinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. Bueno komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirković verovert de bal door een tackle van achteren. Mirković geeft een hoge lob. Késmárky rent richting de bal. Késmárky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dupont rent richting de bal. Mirković onderschept slim de pass. Mirković met een sublieme pass. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaremba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

77e minuut.
Klungelig pakt Balboa de bal. Balboa passt de bal met de wreef. Késmárky is nu in balbezit. Washington geeft de bal voor. Zaremba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Dušek trapt de bal weg. Washington kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Ahmad Mokshinon de bal. Zaremba rent richting de bal. Zaremba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Besteirinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Gorawski probeert naar een medespeler te passen. Gajdár is nu in balbezit. Gajdár passt de bal zonder na te denken. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomiak Radom 1910 49%, AC Abyysynia 51%.
RKS Radomiak Radom 1910 - AC Abyysynia 1:0