Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: polskaxdd Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3098
Zielone Żyrafy RKS Radomiak Radom 1910
Normal Tactiek sokmysok
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 52.4
average Schieten formidable
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Bruck kopt de bal weg. Washington geeft een lange en hoge pass. Rutecki heeft problemen om de bal te vangen. Késmárky is nu in balbezit. Késmárky schiet op doel. Basani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Ghyse is nu in balbezit. Ghyse geeft een hoge lob. Késmárky bereikt de bal nog maar net als eerste. Késmárky haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Spruyt de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bruck zal de hoekschop nemen. Washington kopt de bal weg. Késmárky bereikt de bal nog maar net als eerste. Késmárky haalt uit met een fantastische trap. Basani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - RKS Radomiak Radom 1910 0:1

19e minuut.
Pidchenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Késmárky de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hatłas. Hatłas krijgt een gele kaart. Késmárky raakt geblesseerd tijdens het duel. Pidchenko wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zaremba passt de bal in één keer door. Daar is Bruck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruck geeft een lange en hoge pass. Késmárky rent richting de bal. Késmárky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Washington passt de bal zonder na te denken. Zaremba rent richting de bal. Zaremba passt de bal zonder na te denken. Késmárky rent richting de bal. Késmárky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Amandio passt de bal in één keer door. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa geeft de bal voor. Zaremba controleert de bal met de borst. Zaremba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - RKS Radomiak Radom 1910 0:2

44e minuut.
Zaremba kopt de bal weg. Hatłas controleert de bal met de borst. Késmárky maakt een afschuwelijke overtreding. Késmárky krijgt een gele kaart. Hatłas raakt geblesseerd tijdens het duel. Brezovský komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Żyrafy 72%, RKS Radomiak Radom 1910 28%.
Zielone Żyrafy - RKS Radomiak Radom 1910 0:2

46e minuut.
Késmárky met een sublieme pass. Daar is Zaremba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaremba passt de bal in één keer door. Balboa speelt de bal door. Bruck probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bueno komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Késmárky schiet op doel. Klungelig pakt Włudarczyk de bal. Zaremba rent richting de bal. Zaremba draait met de bal, schiet en ... Basani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - RKS Radomiak Radom 1910 0:3

56e minuut.
Hatłas met een sublieme pass. Ćmich is nu in balbezit. Ćmich passt de bal met de wreef. Késmárky rent richting de bal. Késmárky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Késmárky is nu in balbezit. Késmárky speelt de bal door. Zaremba is nu in balbezit. Zaremba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - RKS Radomiak Radom 1910 0:4

61e minuut.
Doeltrap. Pagratis komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bruck speelt de bal door. Késmárky is nu in balbezit. Késmárky passt de bal zonder na te denken. Pagratis rent richting de bal. Pagratis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bueno rent richting de bal. Bueno geeft een hoge lob. Balboa geeft een hoge lob. Pagratis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagratis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - RKS Radomiak Radom 1910 0:5

72e minuut.
Brezovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagratis is nu in balbezit. Brezovský probeert naar een medespeler te passen. Késmárky bereikt de bal nog maar net als eerste. Késmárky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - RKS Radomiak Radom 1910 0:6

74e minuut.
Ryland passt de bal zonder na te denken. Balboa geeft de bal voor. Pagratis kopt de bal weg. Késmárky rent richting de bal. Késmárky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - RKS Radomiak Radom 1910 0:7

76e minuut.
Brezovský is nu in balbezit. Késmárky is nu in balbezit. Brezovský is nu in balbezit. Késmárky is nu in balbezit. Késmárky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pagratis rent richting de bal. Pagratis schiet op doel. Basani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - RKS Radomiak Radom 1910 0:8

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagratis rent richting de bal. Késmárky bereikt de bal nog maar net als eerste. Késmárky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Késmárky rent richting de bal. Spruyt rent richting de bal. Késmárky verovert de bal door een tackle van achteren. Késmárky haalt uit met een fantastische trap. Basani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - RKS Radomiak Radom 1910 0:9

87e minuut.
Késmárky passt de bal met de wreef. Brezovský is nu in balbezit. Brezovský passt de bal in één keer door. Pagratis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagratis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - RKS Radomiak Radom 1910 0:10

90e minuut.
Balboa met een sublieme pass. Pagratis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagratis passt de bal zonder na te denken. Késmárky is nu in balbezit. Késmárky schiet op doel. Basani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balboa neemt de hoekschop. Pagratis maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Rutecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Żyrafy 70%, RKS Radomiak Radom 1910 30%.
Zielone Żyrafy - RKS Radomiak Radom 1910 0:10