Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesne Dziadki 2 Skarbeczki
gerr Tactiek 4s4d4
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 45.8
excellent Schieten average
solid Passen average
very good Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Skowroński de bal. Skowroński geeft een lange en hoge pass. Wielgus kopt de bal weg. Gniza kan de bal niet met de borst controleren. Gniza draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Skarbeczki 1:0

4e minuut.
de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck passt de bal zonder na te denken. Ángel rent richting de bal. Ángel geeft een hoge lob. Wielgus maakt een snoekduik en kopt de bal. Solarte bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Paszulewicz geeft een hoge lob. Ángel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wojciekiewicz. Wojciekiewicz krijgt een gele kaart.

15e minuut.
de Pryck geeft een lange en hoge pass. Szamborski kopt de bal weg. Gniza is nu in balbezit. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Szamborski geeft de bal voor. Inworp. Skowroński met de inworp. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Solarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ángel met een snelle inworp. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Solarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wielgus rent richting de bal. Wielgus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Skarbeczki 2:0

28e minuut.
Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński is nu in balbezit. Skowroński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skowroński krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Marcola verovert de bal door een tackle van achteren. Marcola geeft een lange en hoge pass. Wielgus rent richting de bal. Wielgus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Skarbeczki 3:0

35e minuut.
Daar is Wojciekiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mischenko probeert naar een medespeler te passen. Wielgus rent richting de bal. Wielgus geeft de bal voor. Gniza maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Hoàng Tiến passt de bal in één keer door. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Salej zijn tegenspeler op de grond. Salej krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Skowroński rent richting de bal. Skowroński passt de bal met de wreef. Wielgus probeert naar een medespeler te passen. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ángel met een sublieme pass. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ángel zal de hoekschop nemen. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza draait met de bal, schiet en ... Solarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus rent richting de bal. Wielgus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Skarbeczki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 39%, Skarbeczki 61%.
Lesne Dziadki 2 - Skarbeczki 4:0

46e minuut.
Mirošević komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gniza kan de bal niet met de borst controleren. Gniza passt de bal zonder na te denken. Wielgus rent richting de bal. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Mirošević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Skarbeczki 5:0

55e minuut.
Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaisaz rent richting de bal. Gniza onderschept slim de pass. Gniza draait met de bal, schiet en ... Mirošević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mischenko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skowroński de bal. Skuczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skuczyński krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ángel is nu in balbezit. Ángel probeert naar een medespeler te passen. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ... Mirošević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Skarbeczki 6:0

62e minuut.
Mischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus rent richting de bal. Mischenko probeert naar een medespeler te passen. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ... Mirošević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński passt de bal in één keer door. Wielgus speelt de bal door. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wielgus geeft de bal voor. Mirošević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel probeert naar een medespeler te passen. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Skarbeczki 7:0

72e minuut.
Marcola kopt de bal weg. Mischenko rent richting de bal. Mischenko passt de bal zonder na te denken. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Mischenko passt de bal in één keer door. Skowroński is nu in balbezit. Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Skarbeczki 8:0

77e minuut.
Hoàng Tiến geeft een lange en hoge pass. Ángel kopt de bal weg. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Mirošević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Skarbeczki 9:0

86e minuut.
Skowroński met een sublieme pass. Klungelig pakt Gniza de bal. Gniza passt de bal met de wreef. Wielgus rent richting de bal. Wielgus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mirošević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 27%, Skarbeczki 73%.
Lesne Dziadki 2 - Skarbeczki 9:0