Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Huragan GCH Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 11994
Huragan GCH RED STAR
opetalmniedemon Tactiek marmolada
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 52.3
excellent Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Lachowski geeft een hoge lob. Szturc probeert de bal met de borst te controleren. Zsák rent richting de bal. Szturc verovert de bal door een tackle van achteren. Szturc schiet op doel. Espitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Czaplicki is nu in balbezit. Czaplicki geeft een lange en hoge pass. Fechter heeft problemen om de bal te vangen. Szturc is nu in balbezit. Szturc draait met de bal, schiet en ... Espitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bilala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilala met een sublieme pass. Luketić probeert naar een medespeler te passen. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Tóth schiet op doel. Ziemianin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ścianka met de inworp. Luketić rent richting de bal. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Trésor passt de bal zonder na te denken. Luketić geeft een lange en hoge pass. Skrobowski kopt de bal weg. Twaróg geeft een hoge lob. Fafik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - RED STAR 1:0

32e minuut.
Lachowski geeft een hoge lob. Inworp. Szlachta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilala rent richting de bal. Bilala geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Luketić geeft een lange en hoge pass. Skrobowski is nu in balbezit. Tóth begaat een overtreding. Tóth krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Włodarz probeert naar een medespeler te passen. Czaplicki is nu in balbezit. Czaplicki geeft een lange en hoge pass. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel. Espitia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan GCH 34%, RED STAR 66%.
Huragan GCH - RED STAR 1:0

46e minuut.
Oślizło komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Bilala de bal onder controle te krijgen. Luketić rent richting de bal. Luketić passt de bal zonder na te denken. Czaplicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaplicki geeft de bal voor. Espitia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Luketić rent richting de bal. Luketić geeft de bal voor. Daar is Włodarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavaliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaliere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan GCH - RED STAR 1:1

76e minuut.
Rożek speelt de bal door. Bilala met een sublieme pass. Szlachta speelt de bal door. Tóth is nu in balbezit. Tóth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danielczak komt het veld opgelopen. Ciechacki met een snelle inworp. Danielczak is nu in balbezit. Danielczak geeft een lange en hoge pass. Fafik maakt een snoekduik en kopt de bal. Espitia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fafik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - RED STAR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan GCH 45%, RED STAR 55%.
Huragan GCH - RED STAR 2:1