Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elektromechatronicy KP Kluch
testowa1.4.5.1fx Tactiek ok
41% Balbezit 59%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
54.6 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Sinay speelt de bal door. Borlée is nu in balbezit. Borlée passt de bal met de wreef. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Borlée bereikt de bal nog maar net als eerste. Borlée passt de bal in één keer door. Olsztyński rent richting de bal. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Šašo trapt de bal weg. Freitas kopt de bal weg. Borlée met een sublieme pass. Olsztyński heeft problemen om de bal te vangen. Olsztyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sinay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinay geeft een lange en hoge pass. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap. Šašo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - KP Kluch 1:0

11e minuut.
Acerola verovert de bal door een tackle van achteren. Acerola speelt de bal door. Santos Viana is nu in balbezit. Santos Viana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Braceli is nu in balbezit. Mărgăritescu begaat een overtreding. Braceli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Timočko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Santos Viana springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Figari passt de bal met de wreef. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandler rent richting de bal. Olsztyński onderschept slim de pass. Olsztyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Acerola onderschept slim de pass. Acerola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Braceli de bal. Braceli geeft een hoge lob. Santos Viana springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Trochim geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Santos Viana stond buitenspel. Aydoğdu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Šašo trapt de bal weg. Aragno kopt de bal weg. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mărgăritescu is nu in balbezit. Braceli onderschept slim de pass. Braceli geeft een lange en hoge pass. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana draait met de bal, schiet en ... Azeitona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roszko is nu in balbezit. Roszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elektromechatronicy - KP Kluch 1:1

39e minuut.
Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragno onderschept slim de pass. Aragno speelt de bal door. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński schiet op doel. Šašo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Aydoğdu kopt de bal weg. Borlée bereikt de bal nog maar net als eerste. Borlée passt de bal met de wreef. Kolski is nu in balbezit. Olsztyński verovert de bal door een tackle van achteren. Šašo bokst de bal weg. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - KP Kluch 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 49%, KP Kluch 51%.
Elektromechatronicy - KP Kluch 2:1

49e minuut.
Olsztyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolski. Olsztyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aragno met een snel genomen vrije trap. Olsztyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Šašo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - KP Kluch 3:1

57e minuut.
Braceli met de inworp. Acerola rent richting de bal. Acerola geeft de bal voor. Santos Viana rent richting de bal. Santos Viana haalt uit met een fantastische trap. Azeitona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sinay geeft een lange en hoge pass. Timočko kopt de bal weg. Klungelig pakt Drwal de bal. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Drwal rent richting de bal. Drwal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamudo Montero met een snelle inworp. Aptsiauri geeft de bal voor. Azeitona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santos Viana rent richting de bal. Santos Viana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - KP Kluch 3:2

67e minuut.
Kolski met een sublieme pass. Braceli is nu in balbezit. Aragno begaat een overtreding. Aragno krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Roszko is nu in balbezit. Borlée bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko begaat een overtreding. Roszko krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figari met de inworp. Borlée is nu in balbezit. Borlée passt de bal met de wreef. Aragno geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Santos Viana is nu in balbezit. Roszko is nu in balbezit. Drwal rent richting de bal. Roszko onderschept slim de pass. Roszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mărgăritescu met de inworp. Masztajer geeft de bal voor. Mandler kan de bal niet met de borst controleren. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap. Šašo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 50%, KP Kluch 50%.
Elektromechatronicy - KP Kluch 3:2