Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lepietnica Timothy
352 Tactiek Thimothy 1
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 38.9
very good Schieten good
excellent Passen average
solid Verdedigen average


6e minuut.
Castorina passt de bal zonder na te denken. Stenka rent richting de bal. Stenka geeft een lange en hoge pass. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Timothy 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Bogdan de bal. Bogdan geeft een lange en hoge pass. Castorina rent richting de bal. Castorina haalt uit met een fantastische trap. Angarita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Timothy 2:0

12e minuut.
Kačašvinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki begaat een overtreding. Kačašvinský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemerre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osnaghi is nu in balbezit. Panoutsos verovert de bal door een tackle van achteren. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Bogdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Stenka speelt de bal door. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap. Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castorina bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Castorina is nu in balbezit. Castorina passt de bal met de wreef. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield schiet op doel. Angarita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Timothy 3:0

32e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kyrou de bal. Castorina rent richting de bal. Castorina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Timothy 4:0

33e minuut.
Inworp. Bogdan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield onderschept slim de pass. Bedingfield geeft een hoge lob. Angarita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Caripuna geeft een lange en hoge pass. Castorina is nu in balbezit. Kyrou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castorina raakt geblesseerd tijdens het duel. Castorina legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Stenka geeft de bal voor. Castorina kopt de bal weg. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield schiet op doel. Angarita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 28%, Timothy 72%.
Lepietnica - Timothy 4:0

53e minuut.
Caripuna kan de bal niet met de borst controleren. Caripuna passt de bal in één keer door. Castorina rent richting de bal. Castorina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Paquistanês probeert naar een medespeler te passen. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka speelt de bal door. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Golda speelt de bal door. Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Bogdan met een sublieme pass. Klungelig pakt Bedingfield de bal. Bedingfield draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Stenka passt de bal in één keer door. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castorina de bal. Castorina schiet op doel. Angarita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lemerre kopt de bal weg. Bogdan rent richting de bal. Bogdan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bedingfield de bal. Bedingfield schiet op doel. Angarita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radojičić komt het veld opgelopen. Pasquali komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bedingfield is nu in balbezit. Porto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bedingfield is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castorina zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Angarita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Timothy 5:0

62e minuut.
Daar is Kyrou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyrou rent richting de bal. Castorina bereikt de bal nog maar net als eerste. Castorina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Pasquali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Panoutsos verovert de bal door een tackle van achteren. Stenka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Stenka is nu in balbezit. Stenka passt de bal met de wreef. Bogdan rent richting de bal. Bogdan geeft een hoge lob. Castorina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan passt de bal in één keer door. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield draait met de bal, schiet en ... Angarita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Timothy 6:0

73e minuut.
Angarita probeert naar een medespeler te passen. bin Jusoh rent richting de bal. bin Jusoh geeft een lange en hoge pass. Maragakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragakis haalt uit met een fantastische trap. Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Radojičić onderschept slim de pass. Radojičić speelt de bal door. Castorina rent richting de bal. Castorina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Timothy 7:0

77e minuut.
Božek passt de bal zonder na te denken. Panoutsos heeft problemen om de bal te vangen. Panoutsos passt de bal met de wreef. Castorina is nu in balbezit. Castorina haalt uit met een fantastische trap. Angarita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Golda geeft de bal voor. Maragakis is nu in balbezit. Panoutsos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panoutsos krijgt een gele kaart. Maragakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Božek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sponholz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Castorina onderschept slim de pass. Castorina passt de bal zonder na te denken. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap. Angarita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 30%, Timothy 70%.
Lepietnica - Timothy 7:0