Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.035
  • Stadion: Konec Světa
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 19451
FC Mangol F.C. Tuchola Rangers
大統領 Tactiek jedziemy
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Frakiewicz passt de bal in één keer door. Sadek rent richting de bal. Sadek speelt de bal door. Abrahim rent richting de bal. Abrahim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
López Segura passt de bal zonder na te denken. Dąblewski rent richting de bal. Frakiewicz begaat een overtreding. Frakiewicz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Sadek met een sublieme pass. Uchiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama passt de bal in één keer door. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Xianzi kan de bal niet met de borst controleren. Xianzi speelt de bal door. Dąblewski is nu in balbezit. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mangol - F.C. Tuchola Rangers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mangol 53%, F.C. Tuchola Rangers 47%.
FC Mangol - F.C. Tuchola Rangers 0:1

46e minuut.
Rotundo komt het veld opgelopen. Frau komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Grumezea is nu in balbezit. López Segura schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grumezea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grumezea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek geeft de bal voor. Abrahim maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cani passt de bal met de wreef. Frakiewicz is nu in balbezit. Frakiewicz passt de bal met de wreef. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Tylikowski passt de bal in één keer door. Vliegher met een sublieme pass. Xianzi rent richting de bal. Xianzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mangol - F.C. Tuchola Rangers 0:2

57e minuut.
Vliegher passt de bal met de wreef. Xianzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ćervić. Ćervić krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Laffely passt de bal met de wreef. Cani speelt de bal door. Uchiyama rent richting de bal. Uchiyama geeft de bal voor. Vliegher kopt de bal weg. Szałucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gardynik komt het veld opgelopen. Żurawski komt het veld opgelopen. Jaromin komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Vliegher bereikt de bal nog maar net als eerste. Vliegher passt de bal in één keer door. Xianzi is nu in balbezit. Xianzi geeft de bal voor. Frau springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Xianzi rent richting de bal. Ćervić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xianzi. Xianzi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Grumezea met een snelle inworp. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz speelt de bal door. Sadek rent richting de bal. Sadek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Cani passt de bal zonder na te denken. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żurawski krijgt een gele kaart. Abrahim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frakiewicz met een snel genomen vrije trap. Uchiyama maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mangol 47%, F.C. Tuchola Rangers 53%.
FC Mangol - F.C. Tuchola Rangers 0:2