Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.035
  • Stadion: FC Mangol Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 16161
FC Mangol K S Treborikowo
vSosnowiec Tactiek Braz
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 62.7
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


14e minuut.
Klungelig pakt Pacciello de bal. Osila is nu in balbezit. Pacciello verovert de bal door een tackle van achteren. Pacciello geeft de bal voor. Qafarzadə springt en kopt de bal. Berlusconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Mielcioiu kopt de bal weg. Sadek is nu in balbezit. Sadek passt de bal met de wreef. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Obledo kopt de bal weg. Jiechi is nu in balbezit. Fontana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiechi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Sadek geeft een lange en hoge pass. Gradowski heeft problemen om de bal te vangen. Uchiyama is nu in balbezit. Uchiyama draait met de bal, schiet en ... Chen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mangol - K S Treborikowo 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Qafarzadə de bal. Laffely speelt de bal door. Cani speelt de bal door. Sadek is nu in balbezit. Sadek draait met de bal, schiet en ... Chen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mangol - K S Treborikowo 2:0

29e minuut.
Illyés rent richting de bal. Barczeski met een sublieme pass. Cani met een sublieme pass. Sadek rent richting de bal. Sadek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Sadek geeft de bal voor. Uchiyama is nu in balbezit. Pacciello rent richting de bal. Abrahim onderschept slim de pass. Abrahim draait met de bal, schiet en ... Chen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Sağlık is nu in balbezit. Illyés is nu in balbezit. Sağlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mangol - K S Treborikowo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mangol 48%, K S Treborikowo 52%.
FC Mangol - K S Treborikowo 2:1

56e minuut.
Świerblewski onderschept slim de pass. Świerblewski geeft de bal voor. Abrahim kopt de bal weg. Sadek rent richting de bal. Sadek haalt uit met een fantastische trap. Chen bokst de bal weg. Uchiyama rent richting de bal. Uchiyama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mangol - K S Treborikowo 3:1

59e minuut.
Illyés rent richting de bal. Illyés speelt de bal door. Muthanna is nu in balbezit. Muthanna geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Berlusconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Illyés is nu in balbezit. Ćervić onderschept slim de pass. Ćervić passt de bal in één keer door. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pacciello rent richting de bal. Pacciello speelt de bal door. Sağlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlık draait met de bal, schiet en ... Berlusconi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mangol - K S Treborikowo 3:2

74e minuut.
Abrahim rent richting de bal. Pacciello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abrahim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abrahim neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Chen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mangol - K S Treborikowo 4:2

82e minuut.
Cani met een sublieme pass. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangoz is nu in balbezit. Sadek onderschept slim de pass. Sadek geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Uchiyama springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abrahim rent richting de bal. Abrahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mangol - K S Treborikowo 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mangol 46%, K S Treborikowo 54%.
FC Mangol - K S Treborikowo 5:2