Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.035
  • Stadion: Sarmata Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15000
Sarmata FC Mangol
testowa Tactiek vSosnowiec
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 64.3
good Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Pączko geeft een hoge lob. Inworp. Frakiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uchiyama rent richting de bal. Uchiyama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cani passt de bal zonder na te denken. Sadek heeft problemen om de bal te vangen. Sadek geeft de bal voor. Abrahim springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Cani onderschept slim de pass. Cani speelt de bal door. Sadek is nu in balbezit. Sadek geeft een lange en hoge pass. Uchiyama maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Frakiewicz onderschept slim de pass. Frakiewicz geeft een hoge lob. Uchiyama kopt de bal weg. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cani passt de bal in één keer door. Sadek heeft problemen om de bal te vangen. Sadek met een sublieme pass. Abrahim rent richting de bal. Abrahim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Linardon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Daar is Laffely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontana met een sublieme pass. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek geeft een hoge lob. Uchiyama maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmata 71%, FC Mangol 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sarmata - FC Mangol 0:0

46e minuut.
Radyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ćervić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćervić geeft de bal voor. Uchiyama rent richting de bal. Uchiyama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Uchiyama kopt de bal weg. Abrahim rent richting de bal. Abrahim passt de bal in één keer door. Sadek geeft de bal voor. Uchiyama springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sadek rent richting de bal. Sadek passt de bal zonder na te denken. Abrahim rent richting de bal. Abrahim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pączko de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Grumezea kopt de bal weg. Klungelig pakt Frakiewicz de bal. Radyszkiewicz is nu in balbezit. Uchiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Uchiyama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Perović rent richting de bal. Frakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Frakiewicz passt de bal in één keer door. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pibiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana verovert de bal door een tackle van achteren. Fontana geeft een lange en hoge pass. Uchiyama is nu in balbezit. Uchiyama draait met de bal, schiet en ... Linardon bokst de bal weg.

72e minuut.
Gerasimenko passt de bal in één keer door. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laffely. Laffely krijgt een gele kaart. Montaner raakt geblesseerd tijdens het duel. Gerasimenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grumezea controleert de bal met de borst. Perović is nu in balbezit. Perović haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Dráb probeert de bal met de borst te controleren. Abrahim rent richting de bal. Przybyś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abrahim raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abrahim rent richting de bal. Abrahim draait met de bal, schiet en ... Linardon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cani probeert naar een medespeler te passen. Sadek is nu in balbezit. Sadek geeft de bal voor. Uchiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama schiet op doel. Linardon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pączko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frakiewicz met een snelle inworp. Uchiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama haalt uit met een fantastische trap. Linardon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - FC Mangol 0:1

89e minuut.
Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea passt de bal met de wreef. Sadek speelt de bal door. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmata 63%, FC Mangol 37%.
Sarmata - FC Mangol 0:1