Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laguna Adamów F.C. Tuchola Rangers
xXL Tactiek jedziemy
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 62.4
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


14e minuut.
Opacki passt de bal in één keer door. Xianzi rent richting de bal. Kelesidis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xianzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dąblewski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rogaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Daar is Xianzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xianzi met een sublieme pass. Vliegher probeert naar een medespeler te passen. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski schiet op doel. Rogaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Widuch met een snelle inworp. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet speelt de bal door. Rice is nu in balbezit. Rice schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet passt de bal met de wreef. Matusiewicz rent richting de bal. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice haalt uit met een fantastische trap. Szałucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Matusiewicz passt de bal in één keer door. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet passt de bal met de wreef. Matusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Szeremet geeft een hoge lob. Rice kopt de bal weg. Matusiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Matusiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - F.C. Tuchola Rangers 1:0

44e minuut.
Kroplewski onderschept slim de pass. Kroplewski passt de bal zonder na te denken. Ravagnini is nu in balbezit. Dąblewski onderschept slim de pass. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rotundo komt het veld opgelopen. Frau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laguna Adamów 61%, F.C. Tuchola Rangers 39%.
Laguna Adamów - F.C. Tuchola Rangers 1:0

47e minuut.
van de Laak geeft de bal voor. Widuch probeert de bal aan de voet te houden. Widuch passt de bal in één keer door. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice schiet op doel. Szałucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Geraerts is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Widuch neemt de hoekschop. Rice krijgt zijn hoofd ertegen. Szałucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Rotundo is nu in balbezit. Frau rent richting de bal. Frau passt de bal zonder na te denken. Rotundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotundo schiet op doel. Rogaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianzi probeert naar een medespeler te passen. Rice met een sublieme pass. Matusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Matusiewicz draait met de bal, schiet en ... Szałucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Xianzi passt de bal in één keer door. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvančić verovert de bal door een tackle van achteren. Frau verovert de bal door een tackle van achteren. Frau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Gardynik komt het veld opgelopen. Żurawski komt het veld opgelopen. Jaromin komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Żurawski geeft een hoge lob. Vliegher speelt de bal door. Klungelig pakt Ravagnini de bal. Rotundo rent richting de bal. Rotundo draait met de bal, schiet en ... Rogaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gardynik met een snelle inworp. Pomietło bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusiewicz begaat een overtreding. Matusiewicz krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Duvančić passt de bal zonder na te denken. Gardynik geeft de bal voor. Szeremet met een sublieme pass. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bazelewski speelt de bal door. Klungelig pakt Matusiewicz de bal. Pomietło met een sublieme pass. Rice is nu in balbezit. Rice haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laguna Adamów 55%, F.C. Tuchola Rangers 45%.
Laguna Adamów - F.C. Tuchola Rangers 1:0