Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokotowskie Siuxy LKS ISKRA ISKRZYNIA
Byle do przodu Tactiek IQ
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 43
zeer goed Schieten solide
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Brezinský de bal onder controle te krijgen. Kubik is nu in balbezit. Szulca onderschept slim de pass. Hofstetter onderschept slim de pass. Hofstetter schiet op doel. Mauês bokst de bal weg.

8e minuut.
Biczak passt de bal in één keer door. Košuta is nu in balbezit. Košuta probeert naar een medespeler te passen. Robak rent richting de bal. Robak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Luzzatti is nu in balbezit. Kubik rent richting de bal. Kubik probeert naar een medespeler te passen. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Robak met een sublieme pass. Kiersted bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Košuta. Košuta krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ticu met een sublieme pass. Luzzatti rent richting de bal. Luzzatti passt de bal in één keer door. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter schiet op doel. Mauês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Luzzatti speelt de bal door. Ohman rent richting de bal. Biczak begaat een overtreding. Biczak krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cichacki trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Luzzatti de bal. Luzzatti probeert naar een medespeler te passen. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap. Mauês kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ohman rent richting de bal. Ramírez kopt de bal weg. Vişoiu probeert de bal aan de voet te houden. Ohman rent richting de bal. Ohman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Luzzatti kopt de bal weg. Hofstetter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanpedro. Hofstetter raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hofstetter kan niet meer verder spelen. Kalita komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokotowskie Siuxy 37%, LKS ISKRA ISKRZYNIA 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kokotowskie Siuxy - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:0

46e minuut.
Kalita onderschept slim de pass. Luzzatti speelt de bal door. Kubik heeft problemen om de bal te vangen. Kubik passt de bal zonder na te denken. Luzzatti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Kiersted onderschept slim de pass. Kiersted geeft een lange en hoge pass. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - LKS ISKRA ISKRZYNIA 1:0

50e minuut.
Sanpedro geeft een hoge lob. Inworp. Luzzatti met de inworp. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Košuta de bal onder controle te krijgen. Kubik kopt de bal weg. Klungelig pakt Sanpedro de bal. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Ticu de bal. Robak is nu in balbezit. Robak passt de bal met de wreef. Lezano rent richting de bal. Lezano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ticu met een sublieme pass. Kubik is nu in balbezit. Kubik probeert naar een medespeler te passen. Kalita is nu in balbezit. Kalita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokotowskie Siuxy 41%, LKS ISKRA ISKRZYNIA 59%.
Kokotowskie Siuxy - LKS ISKRA ISKRZYNIA 1:0