Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: AUDI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24236
FC Ostpreußen Allenstein FC Defenders
NG31 Tactiek 4 3 3 Dani
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 16
57 gemiddelde waardering 53.8
formidabel Schieten solide
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Jaskólski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskólski geeft de bal voor. Choné verovert de bal door een tackle van achteren. İsmayılov rent richting de bal. İsmayılov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Mendel met een snelle inworp. Bolesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolesta passt de bal met de wreef. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich schiet op doel. Surfista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Melkovas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rempała komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Mendel verovert de bal door een tackle van achteren. Mendel passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Surfista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kirsch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kempa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rempała rent richting de bal. Ehrlich verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrlich schiet op doel. Surfista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostpreußen Allenstein 40%, FC Defenders 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ostpreußen Allenstein - FC Defenders 0:0

47e minuut.
Urbano neemt vlug de vrije trap. Jaskólski heeft problemen om de bal te vangen. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi schiet op doel. Surfista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - FC Defenders 1:0

48e minuut.
Bolesta probeert naar een medespeler te passen. Ehrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrlich passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Surfista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Mendel geeft een lange en hoge pass. Bodonyi is nu in balbezit. Rempała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bodonyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bodonyi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - FC Defenders 2:0

59e minuut.
Jucker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirov rent richting de bal. İsmayılov rent richting de bal. İsmayılov schiet op doel. Tymejczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - FC Defenders 2:1

65e minuut.
Olivares geeft een hoge lob. Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsch draait met de bal, schiet en ... Tymejczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ostpreußen Allenstein - FC Defenders 2:2

67e minuut.
Minh Nhật rent richting de bal. Minh Nhật passt de bal in één keer door. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich draait met de bal, schiet en ... Surfista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Olivares probeert de bal aan de voet te houden. Mendel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendel probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Urbano passt de bal in één keer door. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak passt de bal in één keer door. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostpreußen Allenstein 39%, FC Defenders 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ostpreußen Allenstein - FC Defenders 2:2