Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: HULIT II Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10864
HULIT II FC Ostpreußen Allenstein
Moja 1-4-3-3 Tactiek NG31
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
57.2 gemiddelde waardering 56.1
formidable Schieten excellent
good Passen good
formidable Verdedigen outstanding


25e minuut.
Straub speelt de bal door. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz probeert naar een medespeler te passen. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño haalt uit met een fantastische trap. Tymejczyk bokst de bal weg.

34e minuut.
Kuś is nu in balbezit. Kempa begaat een overtreding. Kuś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weigelt met een snel genomen vrije trap. Gómez Castaño maakt een snoekduik en kopt de bal. Tymejczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - FC Ostpreußen Allenstein 1:0

38e minuut.
Bolesta probeert naar een medespeler te passen. Minh Nhật rent richting de bal. Minh Nhật passt de bal in één keer door. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HULIT II 50%, FC Ostpreußen Allenstein 50%.
HULIT II - FC Ostpreußen Allenstein 1:0

49e minuut.
Kocot is nu in balbezit. Kocot speelt de bal door. Marsano onderschept slim de pass. Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Kempa neemt vlug de vrije trap. Töre kopt de bal weg. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ... Tymejczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - FC Ostpreußen Allenstein 2:0

59e minuut.
Mendel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolesta met een sublieme pass. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Hinz is nu in balbezit. Straub bereikt de bal nog maar net als eerste. Straub passt de bal met de wreef. Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño schiet op doel. Tymejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Straub rent richting de bal. Topola rent richting de bal. Straub geeft een lange en hoge pass. Kuś rent richting de bal. Kuś schiet op doel. Tymejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - FC Ostpreußen Allenstein 3:0

63e minuut.
Mierzwa komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Buitenspel voor Szojda. Goede buitenspelval van de verdediging. Kurman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango geeft een hoge lob. Urbano met een sublieme pass. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Mendel met de inworp. Bolesta probeert naar een medespeler te passen. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Quang Ðạt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Arango probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kuś is nu in balbezit. Gómez Castaño rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kocot zal de hoekschop nemen. Gómez Castaño krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kurman rent richting de bal. Bolesta is nu in balbezit. Bolesta met een sublieme pass. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mendel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolesta begaat een overtreding. Bolesta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HULIT II 63%, FC Ostpreußen Allenstein 37%.
HULIT II - FC Ostpreußen Allenstein 3:0