Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.037
  • Stadion: Gniazdo Smoka
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14478
TNT Dragon Tornado Club LKS Haczów
5-3-2 GesRo2 Tactiek 1-5-3-2p
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 47.8
formidable Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Kucsera met de inworp. Mach rent richting de bal. Mach passt de bal met de wreef. Daar is Kospić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kospić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LKS Haczów 1:0

13e minuut.
Kässler met een sublieme pass. Bartczuk speelt de bal door. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kucsera met een snelle inworp. Mach rent richting de bal. Mach geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mach met een sublieme pass. Kucsera heeft problemen om de bal te vangen. Kordana begaat een overtreding. Kordana krijgt een gele kaart. Kucsera raakt geblesseerd tijdens het duel. Mach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kässler springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Rześny komt het veld opgelopen. Dalmolin komt het veld opgelopen. Banek komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Dalmolin rent richting de bal. Dalmolin geeft een hoge lob. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kässler verovert de bal door een tackle van achteren. Kässler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach geeft een lange en hoge pass. Rześny kopt de bal weg. Kässler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kässler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maghiran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Dalmolin passt de bal met de wreef. Kospić is nu in balbezit. Kospić probeert naar een medespeler te passen. Kässler is nu in balbezit. Kässler haalt uit met een fantastische trap. Maghiran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kordana geeft een lange en hoge pass. Daar is Rüfenacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüfenacht passt de bal zonder na te denken. Méndez rent richting de bal. Méndez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dalmolin heeft problemen om de bal te vangen. Dalmolin geeft de bal voor. Roza probeert de bal met de borst te controleren. Rześny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rześny geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mach kopt de bal weg. Daar is Kospić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kospić passt de bal zonder na te denken. Kässler rent richting de bal. Kässler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Rześny rent richting de bal. Roza begaat een overtreding. Rześny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kässler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LKS Haczów 2:0

44e minuut.
Mach passt de bal met de wreef. Kospić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kospić speelt de bal door. Kässler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kässler haalt uit met een fantastische trap. Maghiran bokst de bal weg. Kordana heeft problemen om de bal te vangen. Rześny rent richting de bal. Rześny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 42%, LKS Haczów 58%.
TNT Dragon Tornado Club - LKS Haczów 2:0

53e minuut.
Banek heeft problemen om de bal te vangen. Collor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte onderschept slim de pass. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LKS Haczów 2:1

54e minuut.
Milin speelt de bal door. Mach probeert naar een medespeler te passen. Kospić is nu in balbezit. Kospić geeft een hoge lob. Rześny springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kospić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kospić geeft de bal voor. Kässler is nu in balbezit. Kässler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LKS Haczów 3:1

60e minuut.
Restilla kopt de bal weg. Daar is Martínez Pujalte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collor is nu in balbezit. Martínez Pujalte verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dalmolin is nu in balbezit. Dalmolin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Precel de bal. Rześny rent richting de bal. Rześny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rüfenacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hamanowicz geeft een lange en hoge pass. Rześny rent richting de bal. Rześny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LKS Haczów 4:1

78e minuut.
Dalmolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmolin geeft een lange en hoge pass. Kässler is nu in balbezit. Kässler haalt uit met een fantastische trap. Maghiran maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Precel de bal. Kässler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas is nu in balbezit. Kässler onderschept slim de pass. Kässler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kospić neemt de hoekschop. Kässler springt en kopt de bal. Maghiran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Milin heeft problemen om de bal te vangen. Milin geeft een hoge lob. Dalmolin probeert naar een medespeler te passen. Rześny is nu in balbezit. Rześny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LKS Haczów 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 53%, LKS Haczów 47%.
TNT Dragon Tornado Club - LKS Haczów 5:1