Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chełmianka RKS Lusińska Targówek
2222 Tactiek Rado
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


9e minuut.
Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahele met een snelle inworp. Krukowski rent richting de bal. Krukowski schiet op doel. Papia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bryk met een snelle inworp. Rovira rent richting de bal. Rovira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bahele de bal. Bahele draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz verovert de bal door een tackle van achteren. Zganiacz geeft de bal voor. Dobrzyński rent richting de bal. Dobrzyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmianka RKS 65%, Lusińska Targówek 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chełmianka RKS - Lusińska Targówek 0:0

47e minuut.
Rycha passt de bal in één keer door. Argerio rent richting de bal. Argerio passt de bal met de wreef. Zganiacz is nu in balbezit. Zganiacz haalt uit met een fantastische trap. Arias bokst de bal weg.

59e minuut.
Calangiu kan de bal niet met de borst controleren. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli geeft een lange en hoge pass. Krukowski controleert de bal met de borst. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Papia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gamla geeft een lange en hoge pass. Baklavacı kopt de bal weg. Rołka met een sublieme pass. Klungelig pakt Rovira de bal. Rovira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papia bokst de bal weg.

64e minuut.
Fragos speelt de bal door. Bahele probeert de bal met de borst te controleren. Bahele met een sublieme pass. Krukowski is nu in balbezit. Krukowski schiet op doel. Papia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gamla kopt de bal weg. Bahele is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Argerio. Argerio krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Argerio rent richting de bal. Argerio passt de bal met de wreef. Słonecznik is nu in balbezit. Słonecznik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmianka RKS 51%, Lusińska Targówek 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chełmianka RKS - Lusińska Targówek 0:0