Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TALAR Wola Chełmianka RKS
comcom Tactiek 2222
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
56.5 gemiddelde waardering 57.1
very good Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Zganiacz is nu in balbezit. Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz is nu in balbezit. Zganiacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - Chełmianka RKS 0:1

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bujok stond buitenspel. Rycha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Słonecznik kopt de bal weg. Trabalza rent richting de bal. Trabalza geeft de bal voor. Chiquinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fortes kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Roman de bal onder controle te krijgen. Słonecznik is nu in balbezit. Słonecznik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Buitenspel voor Bujok. Goede buitenspelval van de verdediging. Gosiewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pasieczny rent richting de bal. Słonecznik onderschept slim de pass. Słonecznik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pasieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Argerio rent richting de bal. Argerio passt de bal met de wreef. Słonecznik rent richting de bal. Słonecznik haalt uit met een fantastische trap. Chiquinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordai rent richting de bal. Tordai met een sublieme pass. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete haalt uit met een fantastische trap. Papia bokst de bal weg.

42e minuut.
Nowotniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ługowski probeert naar een medespeler te passen. Słonecznik is nu in balbezit. Słonecznik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tordai geeft de bal voor. Ługowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete schiet op doel. Papia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC TALAR Wola - Chełmianka RKS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TALAR Wola 60%, Chełmianka RKS 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TALAR Wola - Chełmianka RKS 1:1

46e minuut.
Navarrete kopt de bal weg. Ostrobramski is nu in balbezit. Grzenkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap. Papia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - Chełmianka RKS 2:1

49e minuut.
Roman passt de bal in één keer door. Nowotniak heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Trabalza zijn tegenspeler op de grond. Trabalza krijgt een gele kaart. Nowotniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kićko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bujok is nu in balbezit. Bujok draait met de bal, schiet en ... Papia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ostrobramski verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrobramski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kićko de bal. Słonecznik rent richting de bal. Słonecznik haalt uit met een fantastische trap. Chiquinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Checchi met een snelle inworp. Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz onderschept slim de pass. Zganiacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bujok heeft problemen om de bal te vangen. Rycha onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tordai neemt de hoekschop. Navarrete maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Papia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Ługowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Fortes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortes verovert de bal door een tackle van achteren. Słonecznik rent richting de bal. Słonecznik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TALAR Wola 46%, Chełmianka RKS 54%.
FC TALAR Wola - Chełmianka RKS 2:1