Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsuczy Real Madryt WKS Wałycz
Borsuk433 Tactiek falek
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 53.1
good Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Brutsaert probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Gailiūšis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gailiūšis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Środziński passt de bal in één keer door. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizio rent richting de bal. Cyrulik verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrulik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gorączko is nu in balbezit. Darlewski onderschept slim de pass. Darlewski geeft een lange en hoge pass. Ilonkowski is nu in balbezit. Ilonkowski draait met de bal, schiet en ... Cavallino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gorączko speelt de bal door. Şuşoi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taillandier. Şuşoi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Şuşoi kan niet meer verder spelen. Yüceşen komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Darlewski geeft een hoge lob. Cyrulik kopt de bal weg. Rašić rent richting de bal. Cyrulik is nu in balbezit. Cyrulik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - WKS Wałycz 0:1

25e minuut.
Ledezma geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Medina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ledezma geeft een hoge lob. Hernández Guirao kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kasprzycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borsuczy Real Madryt - WKS Wałycz 1:1

33e minuut.
Środziński passt de bal met de wreef. Darlewski is nu in balbezit. Darlewski passt de bal zonder na te denken. Cyrulik rent richting de bal. Cyrulik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cavallino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - WKS Wałycz 1:2

35e minuut.
Darlewski passt de bal in één keer door. Cyrulik is nu in balbezit. Gorączko rent richting de bal. Cyrulik onderschept slim de pass. Cyrulik schiet op doel. Cavallino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Brutsaert controleert de bal met de borst. Ilonkowski is nu in balbezit. Brutsaert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilonkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ilonkowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cavallino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - WKS Wałycz 1:3

39e minuut.
Środziński met een snelle inworp. Darlewski heeft problemen om de bal te vangen. Darlewski passt de bal in één keer door. Cyrulik is nu in balbezit. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuczy Real Madryt 55%, WKS Wałycz 45%.
Borsuczy Real Madryt - WKS Wałycz 1:3

46e minuut.
Kołpaczyński komt het veld opgelopen. Paniagua komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ilonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski passt de bal zonder na te denken. Środziński rent richting de bal. Środziński geeft een hoge lob. Ilonkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cyrulik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wojdat komt het veld opgelopen. Linka met een snelle inworp. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Ilonkowski is nu in balbezit. Ilonkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tobal geeft een hoge lob. Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - WKS Wałycz 2:3

57e minuut.
Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Ilonkowski rent richting de bal. Ilonkowski passt de bal met de wreef. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Paniagua de bal. Ledezma is nu in balbezit. Paniagua begaat een overtreding. Paniagua krijgt een gele kaart. Ledezma roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ledezma kan niet meer verder spelen. Depcik komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świątczak komt het veld opgelopen. Mrzygłód komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dośpiał komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuczy Real Madryt 61%, WKS Wałycz 39%.
Borsuczy Real Madryt - WKS Wałycz 2:3