Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.041
  • Stadion: KS OKS Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28371
KS OKS Biancoverdes
3 Tactiek liga 5
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69.7 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten formidable
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


8e minuut.
Aramburu passt de bal in één keer door. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên probeert naar een medespeler te passen. Mattalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattalia schiet op doel. Babchin bokst de bal weg.

10e minuut.
Turčan speelt de bal door. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cohen. Cohen krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Masciaro passt de bal in één keer door. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên speelt de bal door. Mattalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattalia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Divjaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Divjaka passt de bal in één keer door. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý passt de bal met de wreef. Turčan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mattalia passt de bal met de wreef. Bình Nguyên rent richting de bal. Mattalia met een sublieme pass. Masciaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Masciaro draait met de bal, schiet en ... Babchin bokst de bal weg.

21e minuut.
Koczot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masciaro met een snelle inworp. Koraćević geeft de bal voor. Mattalia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Nestserau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masciaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Masciaro geeft een lange en hoge pass. Broullon controleert de bal met de borst. Bình Nguyên rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dal Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Biancoverdes 0:1

40e minuut.
Masciaro heeft problemen om de bal te vangen. Lysý geeft de bal voor. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Bình Nguyên heeft problemen om de bal te vangen. Bình Nguyên speelt de bal door. Mattalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Koraćević rent richting de bal. Mattalia bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên schiet op doel. Babchin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Biancoverdes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 53%, Biancoverdes 47%.
KS OKS - Biancoverdes 0:2

48e minuut.
Domide rent richting de bal. Cohen geeft een hoge lob. Mattalia rent richting de bal. Mattalia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Biancoverdes 0:3

56e minuut.
Koczot heeft problemen om de bal te vangen. Bình Nguyên speelt de bal door. Mattalia is nu in balbezit. Mattalia haalt uit met een fantastische trap. Babchin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

65e minuut.
Domide speelt de bal door. Quevedo rent richting de bal. Quevedo met een sublieme pass. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen met een sublieme pass. Bình Nguyên probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mattalia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattalia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Natzuka is nu in balbezit. Nestserau begaat een overtreding. Natzuka raakt geblesseerd tijdens het duel. Lysý zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quevedo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Divjaka met een sublieme pass. Daar is Lysý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysý passt de bal met de wreef. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bình Nguyên rent richting de bal. Mattalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dal Porto begaat een overtreding. Mattalia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boughamni komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Turčan rent richting de bal. Turčan met een sublieme pass. Natzuka rent richting de bal. Natzuka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aramburu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 44%, Biancoverdes 56%.
KS OKS - Biancoverdes 0:3