Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.041
  • Stadion: KS Hańcza Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19599
KS Hańcza SanKozaczek
532H Tactiek oko
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
57.2 gemiddelde waardering 51.1
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Raba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Catherine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski schiet op doel. Venditti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 0:1

11e minuut.
Mărgăritescu speelt de bal door. Zachwyc onderschept slim de pass. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ... Košč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Hańcza - SanKozaczek 1:1

21e minuut.
Szyszka rent richting de bal. Strakovich verovert de bal door een tackle van achteren. Strakovich passt de bal zonder na te denken. Nică rent richting de bal. Nică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 2:1

32e minuut.
Klemettilä passt de bal in één keer door. Taïeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Taïeb passt de bal zonder na te denken. Daar is Basałaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basałaj geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Basałaj onderschept slim de pass. Basałaj passt de bal zonder na te denken. Klemettilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemettilä geeft een hoge lob. Nică springt en kopt de bal. Košč bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 51%, SanKozaczek 49%.
KS Hańcza - SanKozaczek 2:1

49e minuut.
Basałaj met een sublieme pass. Taïeb is nu in balbezit. Taïeb passt de bal met de wreef. Lucarino is nu in balbezit. Lucarino passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lucarino kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Strakovich stond buitenspel. Mejía Vélez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Czachomirski is nu in balbezit. Czachomirski schiet op doel. Venditti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Klungelig pakt Basałaj de bal. Beglaryan met een sublieme pass. Basałaj speelt de bal door. Taïeb is nu in balbezit. Taïeb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Beglaryan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Czachomirski kopt de bal weg. Mărgăritescu heeft problemen om de bal te vangen. Hillen is nu in balbezit. Hillen schiet op doel. Venditti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Montiel kopt de bal weg. Daar is Boyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyen geeft een hoge lob. Strakovich is nu in balbezit. Strakovich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nică rent richting de bal. Nică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 3:1

61e minuut.
Boyen is nu in balbezit. Boyen geeft een hoge lob. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ... Košč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 4:1

62e minuut.
Klemettilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemettilä passt de bal zonder na te denken. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 5:1

70e minuut.
Raba passt de bal in één keer door. Czachomirski rent richting de bal. Catherine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Catherine krijgt een gele kaart. Czachomirski raakt geblesseerd tijdens het duel. Shohdy komt het veld opgelopen. Miklík komt het veld opgelopen. Hillen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 5:2

71e minuut.
Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu geeft een lange en hoge pass. Strakovich rent richting de bal. Strakovich draait met de bal, schiet en ... Košč probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Szyszka onderschept slim de pass. Szyszka passt de bal zonder na te denken. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel draait met de bal, schiet en ... Venditti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 5:3

79e minuut.
Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński passt de bal zonder na te denken. Hillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski rent richting de bal. Czachomirski schiet op doel. Venditti bokst de bal weg.

82e minuut.
Taïeb passt de bal in één keer door. Basałaj rent richting de bal. Basałaj passt de bal met de wreef. Strakovich rent richting de bal. Strakovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 50%, SanKozaczek 50%.
KS Hańcza - SanKozaczek 5:3