Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SanKozaczek KS_Lechia_Gdańsk
oko Tactiek Lechia 3
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 54.9
solid Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Daar is Aliancki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski rent richting de bal. Czachomirski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - KS_Lechia_Gdańsk 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raba met een snelle inworp. Czachomirski rent richting de bal. Czachomirski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Vélez is nu in balbezit. Mejía Vélez geeft een lange en hoge pass. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Cobian bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński onderschept slim de pass. Czachomirski is nu in balbezit. Czachomirski schiet op doel. Zanchetto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - KS_Lechia_Gdańsk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanKozaczek 48%, KS_Lechia_Gdańsk 52%.
SanKozaczek - KS_Lechia_Gdańsk 2:0

60e minuut.
Raba passt de bal zonder na te denken. Hillen rent richting de bal. Hillen geeft een lange en hoge pass. Montiel is nu in balbezit. Montiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mezenga komt het veld opgelopen. Lugachov komt het veld opgelopen. Vergoossen komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Barco passt de bal zonder na te denken. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz probeert naar een medespeler te passen. Gamargo rent richting de bal. Gamargo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - KS_Lechia_Gdańsk 2:1

76e minuut.
Lauri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vergoossen de bal onder controle te krijgen. Sharudi probeert naar een medespeler te passen. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Vergoossen met een sublieme pass. Mejía Vélez is nu in balbezit. Sukatmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Košč probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Barco heeft problemen om de bal te vangen. Dworzyński onderschept slim de pass. Dworzyński passt de bal in één keer door. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel draait met de bal, schiet en ... Zanchetto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Barco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugachov probeert naar een medespeler te passen. Mejía Vélez onderschept slim de pass. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanKozaczek 43%, KS_Lechia_Gdańsk 57%.
SanKozaczek - KS_Lechia_Gdańsk 2:1