Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Hańcza SMS Mielec
532H Tactiek :)
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Boyen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Taïeb kopt de bal weg. Klungelig pakt Basałaj de bal. Basałaj geeft een lange en hoge pass. Nică springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintullanca is nu in balbezit. Shohdy onderschept slim de pass. Waszkiewicz onderschept slim de pass. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Taïeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barski onderschept slim de pass. Barski geeft een hoge lob. Quintullanca is nu in balbezit. Quintullanca schiet op doel. Venditti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Basałaj geeft de bal voor. Nică kopt de bal weg. Szumilas heeft problemen om de bal te vangen. Strakovich rent richting de bal. Strakovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Daar is Duy Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Khang geeft een hoge lob. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SMS Mielec 0:1

38e minuut.
Barski probeert de bal met de borst te controleren. Barski geeft een lange en hoge pass. Puebla speelt de bal door. Waszkiewicz rent richting de bal. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Waszkiewicz rent richting de bal. Shohdy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hardin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quintullanca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SMS Mielec 0:2

41e minuut.
Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj geeft een hoge lob. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. Braeckman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SMS Mielec 1:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szupin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 44%, SMS Mielec 56%.
KS Hańcza - SMS Mielec 1:2

51e minuut.
Jančiukas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Basałaj de bal. Taïeb rent richting de bal. Taïeb geeft de bal voor. Nică springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Barski passt de bal zonder na te denken. Daar is Waszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărgăritescu onderschept slim de pass. Borenstein rent richting de bal. Borenstein geeft een hoge lob. Venditti bokst de bal weg. Quintullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SMS Mielec 1:3

58e minuut.
Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Basałaj de bal. Basałaj met een sublieme pass. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alasuutari komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Quintullanca rent richting de bal. Lucarino rent richting de bal. Quintullanca verovert de bal door een tackle van achteren. Quintullanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SMS Mielec 1:4

70e minuut.
Hardin rent richting de bal. Hardin geeft een hoge lob. Quintullanca is nu in balbezit. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SMS Mielec 1:5

71e minuut.
Waszkiewicz rent richting de bal. Lucarino verovert de bal door een tackle van achteren. Lucarino geeft een hoge lob. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel. Braeckman bokst de bal weg.

80e minuut.
Buitenspel voor Strakovich. Goede buitenspelval van de verdediging. Melisz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Lucarino probeert naar een medespeler te passen. Barski verovert de bal door een tackle van achteren. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SMS Mielec 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 42%, SMS Mielec 58%.
KS Hańcza - SMS Mielec 2:5