Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zoruchowo KS.Naprzód Rydułtowy
artur2 Tactiek cichy1
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
55.3 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Arendt is nu in balbezit. Daar is Arendt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristu maakt een afschuwelijke overtreding. Hristu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vîlcu met een snelle inworp. Riverón rent richting de bal. Riverón geeft de bal voor. Hartmann springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Juran is nu in balbezit. Juran passt de bal in één keer door. Rantidev rent richting de bal. Rantidev schiet op doel. Wilches maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zoruchowo - KS.Naprzód Rydułtowy 1:0

19e minuut.
Riverón met een sublieme pass. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu passt de bal zonder na te denken. Ivens is nu in balbezit. Ivens draait met de bal, schiet en ... Matogrosso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Zoruchowo - KS.Naprzód Rydułtowy 1:1

22e minuut.
Arendt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedzielan is nu in balbezit. Niedzielan passt de bal zonder na te denken. Juran rent richting de bal. Rantidev geeft een lange en hoge pass. Wilches bokst de bal weg.

27e minuut.
Arendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arendt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niedzielan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rantidev rent richting de bal. Rantidev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fossaghi. Vîlcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riverón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hartmann rent richting de bal. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Matogrosso bokst de bal weg.

43e minuut.
Hartmann is nu in balbezit. Modan begaat een overtreding. Hartmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Riverón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ivens maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zoruchowo 45%, KS.Naprzód Rydułtowy 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Zoruchowo - KS.Naprzód Rydułtowy 1:1

46e minuut.
van Gogh komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Vîlcu passt de bal in één keer door. Riverón rent richting de bal. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zoruchowo - KS.Naprzód Rydułtowy 1:2

54e minuut.
Hristu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arendt met de inworp. Niedzielan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Sokol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedzielan verovert de bal door een tackle van achteren. Niedzielan passt de bal zonder na te denken. Potoček rent richting de bal. Potoček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Arendt rent richting de bal. Arendt speelt de bal door. Niedzielan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielan geeft de bal voor. Rantidev maakt een snoekduik en kopt de bal. Wilches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Juran geeft een hoge lob. Niedzielan is nu in balbezit. Niedzielan met een sublieme pass. Potoček is nu in balbezit. Potoček haalt uit met een fantastische trap. Wilches bokst de bal weg.

87e minuut.
Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón passt de bal met de wreef. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens schiet op doel. Matogrosso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zoruchowo - KS.Naprzód Rydułtowy 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zoruchowo 31%, KS.Naprzód Rydułtowy 69%.
KS Zoruchowo - KS.Naprzód Rydułtowy 1:3