Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVFC Mogilno MANCHESTER UNITED PS
Blaze of Glory Tactiek MUPS
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
56.1 gemiddelde waardering 52.3
excellent Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Jobinashvili is nu in balbezit. Wawrzak begaat een overtreding. Jobinashvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Sabou met een snel genomen vrije trap. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Munn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Incardona rent richting de bal. Jobinashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Jobinashvili passt de bal met de wreef. Grycki is nu in balbezit. Grycki haalt uit met een fantastische trap. Munn bokst de bal weg.

10e minuut.
Sabou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nəzərov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Sabou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tasi is nu in balbezit. Tasi passt de bal met de wreef. Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Carrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrón met een sublieme pass. MacVanish is nu in balbezit. MacVanish schiet op doel. Paluchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC Mogilno - MANCHESTER UNITED PS 0:1

18e minuut.
Łuczka neemt vlug de vrije trap. Jobinashvili is nu in balbezit. Stemberg maakt een afschuwelijke overtreding. Stemberg krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kulomber passt de bal in één keer door. Carrón geeft de bal voor. Nəzərov probeert naar een medespeler te passen. MacVanish rent richting de bal. MacVanish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Carrón geeft een lange en hoge pass. Corna is nu in balbezit. MacVanish begaat een overtreding. MacVanish krijgt een gele kaart.

35e minuut.
MacVanish onderschept slim de pass. Budejevas verovert de bal door een tackle van achteren. Budejevas probeert naar een medespeler te passen. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kowalczewski onderschept slim de pass. Carrón is nu in balbezit. Carrón probeert naar een medespeler te passen. MacVanish is nu in balbezit. MacVanish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carrón neemt de hoekschop. MacVanish springt en kopt de bal. Paluchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC Mogilno - MANCHESTER UNITED PS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVFC Mogilno 53%, MANCHESTER UNITED PS 47%.
AVFC Mogilno - MANCHESTER UNITED PS 0:2

50e minuut.
Oleszkiewicz is nu in balbezit. Kulomber onderschept slim de pass. Kulomber speelt de bal door. Carrón rent richting de bal. Carrón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wawrzak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Urbanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulomber is nu in balbezit. Kulomber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wawrzak probeert de bal met de borst te controleren. Tasi onderschept slim de pass. Załuska schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Załuska is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Tasi raakt geblesseerd tijdens het duel. Tasi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eastwood heeft problemen om de bal te vangen. Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC Mogilno - MANCHESTER UNITED PS 1:2

82e minuut.
Nəzərov kopt de bal weg. Urbanik rent richting de bal. Urbanik geeft een lange en hoge pass. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVFC Mogilno 57%, MANCHESTER UNITED PS 43%.
AVFC Mogilno - MANCHESTER UNITED PS 1:2