Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Szczecin BKS Lechia
3 Tactiek 4-4-2
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
62.1 gemiddelde waardering 53.9
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Mazak geeft een hoge lob. Daar is Di Fronzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Fronzo speelt de bal door. Sonzogni rent richting de bal. Sonzogni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Roberts geeft de bal voor. Inworp. Falangola Cappai met de inworp. Klungelig pakt Rüya de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Faife bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch verovert de bal door een tackle van achteren. Mazak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazak krijgt een gele kaart. Devisch raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rüya neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Szczecin - BKS Lechia 1:0

23e minuut.
bin Halim passt de bal zonder na te denken. Devisch rent richting de bal. Roberts is nu in balbezit. Devisch verovert de bal door een tackle van achteren. Devisch haalt uit met een fantastische trap. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gribusts. Gribusts krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cotea geeft een hoge lob. bin Halim is nu in balbezit. bin Halim probeert naar een medespeler te passen. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ferré passt de bal zonder na te denken. Märtmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya haalt uit met een fantastische trap. Mayol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt bin Halim de bal. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Jennis kopt de bal weg. Daar is Rüya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roberts is nu in balbezit. Rüya onderschept slim de pass. Rüya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Di Fronzo speelt de bal door. Mazak is nu in balbezit. bin Halim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Halim krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bork geeft een hoge lob. Daar is McGinn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moros verovert de bal door een tackle van achteren. Moros draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Szczecin 27%, BKS Lechia 73%.
Chelsea Szczecin - BKS Lechia 1:0

48e minuut.
Moros is nu in balbezit. Jennis rent richting de bal. Moros verovert de bal door een tackle van achteren. Moros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Szczecin - BKS Lechia 1:1

50e minuut.
Cotea kopt de bal weg. Devisch is nu in balbezit. Faife schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Faife krijgt een gele kaart.

62e minuut.
bin Halim passt de bal met de wreef. Ferré is nu in balbezit. Ferré geeft de bal voor. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Romeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeo passt de bal zonder na te denken. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Szczecin - BKS Lechia 2:1

69e minuut.
bin Halim rent richting de bal. bin Halim geeft de bal voor. Falangola Cappai met een sublieme pass. Daar is Rüya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cotea met de inworp. Ferré probeert naar een medespeler te passen. Rüya is nu in balbezit. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Szczecin - BKS Lechia 3:1

76e minuut.
bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Märtmaa. bin Halim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Halim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Devisch rent richting de bal. Devisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
bin Halim rent richting de bal. Devisch rent richting de bal. bin Halim is nu in balbezit. bin Halim geeft de bal voor. Rüya springt en kopt de bal. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bork met de inworp. Mazak geeft de bal voor. Sonzogni rent richting de bal. Sonzogni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Jennis met een sublieme pass. Gribusts heeft problemen om de bal te vangen. Gribusts passt de bal in één keer door. Falangola Cappai is nu in balbezit. Falangola Cappai geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Roberts probeert naar een medespeler te passen. Bork rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jennis. Jennis krijgt een gele kaart. Rüya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. komt het veld opgelopen.

89e minuut.
bin Halim onderschept slim de pass. bin Halim met een sublieme pass. Ferré rent richting de bal. Ferré geeft de bal voor. maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Szczecin 28%, BKS Lechia 72%.
Chelsea Szczecin - BKS Lechia 3:1