Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zamość Pogórze Pleśna
zamojska Tactiek 4
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 61.4
adequate Schieten formidable
solid Passen formidable
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Väkiparta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

8e minuut.
Butilă rent richting de bal. Met opzet legt Gardner zijn tegenspeler op de grond. Butilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kadłubowski met een snel genomen vrije trap. Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Butilă geeft een lange en hoge pass. Kabowski krijgt zijn hoofd ertegen. Mateja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:1

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mateja niet meer kan verder spelen.

12e minuut.
Gudzowski geeft een hoge lob. Kabowski kopt de bal weg. Gardner probeert de bal aan de voet te houden. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Butilă speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gardner. Gardner krijgt een gele kaart. Dávila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kadłubowski wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:2

16e minuut.
Musielak geeft de bal voor. Butilă is nu in balbezit. Butilă geeft een lange en hoge pass. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:3

21e minuut.
Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butilă begaat een overtreding. Butilă krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Musielak rent richting de bal. Musielak met een sublieme pass. Butilă rent richting de bal. Butilă geeft een hoge lob. Kabowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:4

41e minuut.
Mihułka passt de bal met de wreef. Butilă is nu in balbezit. Butilă met een sublieme pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Coteanu met een sublieme pass. Grothe rent richting de bal. Grothe passt de bal zonder na te denken. Tudose rent richting de bal. Tudose draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zamość 56%, Pogórze Pleśna 44%.
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:4

48e minuut.
Bibard passt de bal met de wreef. Butilă rent richting de bal. Butilă geeft de bal voor. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:5

49e minuut.
Dembek verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski passt de bal zonder na te denken. Kabowski rent richting de bal. Kabowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:6

54e minuut.
Dembek geeft de bal voor. Filipiak controleert de bal met de borst. Met opzet legt Tudose zijn tegenspeler op de grond. Tudose krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Dávila geeft een lange en hoge pass. Czysty verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kadłubowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kabowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:7

59e minuut.
Gardner is nu in balbezit. Gardner geeft een lange en hoge pass. Dávila speelt de bal door. Butilă heeft problemen om de bal te vangen. Butilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kamblevičius is nu in balbezit. Kabowski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:8

61e minuut.
Mihułka is nu in balbezit. Mihułka geeft een lange en hoge pass. Butilă kopt de bal weg. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:9

67e minuut.
Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Butilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butilă passt de bal met de wreef. Bibard geeft een hoge lob. Kabowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:10

70e minuut.
Czysty rent richting de bal. Czysty geeft de bal voor. Bibard speelt de bal door. Dávila probeert de bal met de borst te controleren. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:11

72e minuut.
Filipiak probeert de bal met de borst te controleren. Tudose verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Filipiak zijn tegenspeler op de grond. Filipiak krijgt een gele kaart. Tudose wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

78e minuut.
Ottonello is nu in balbezit. Ottonello probeert naar een medespeler te passen. Dembek heeft problemen om de bal te vangen. Kabowski is nu in balbezit. Kabowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:12

83e minuut.
Inworp. Mrówka komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Inworp. Rek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zamość 55%, Pogórze Pleśna 45%.
KS Zamość - Pogórze Pleśna 0:12