Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heart of Minas Tirith FC JANOW
Minas Tactiek NA RATUNEK
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.3 gemiddelde waardering 57.6
solid Schieten very good
adequate Passen excellent
good Verdedigen good


4e minuut.
Grochal rent richting de bal. Grochal speelt de bal door. Maddé bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddé geeft de bal voor. Maśnica springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu geeft de bal voor. Leno speelt de bal door. Velasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maśnica rent richting de bal. Maśnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - FC JANOW 0:1

19e minuut.
Puškarev speelt de bal door. Grochal is nu in balbezit. Grochal speelt de bal door. Klungelig pakt Maśnica de bal. Maśnica schiet op doel. Iwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Daar is Maddé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maddé passt de bal zonder na te denken. Maśnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Maddé met een sublieme pass. Maśnica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arnao. Maśnica roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Maśnica kan niet meer verder spelen. Fox komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Pinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pradel rent richting de bal. Pinho is nu in balbezit. Pradel rent richting de bal. Pradel schiet op doel. Molina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Grochal speelt de bal door. Velasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe begaat een overtreding. Velasquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Velasquez wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pradel is nu in balbezit. Leno onderschept slim de pass. Leno passt de bal zonder na te denken. Velasquez is nu in balbezit. Velasquez draait met de bal, schiet en ... Iwan bokst de bal weg.

37e minuut.
Maddé rent richting de bal. Maddé passt de bal in één keer door. Grochal speelt de bal door. Fox is nu in balbezit. Fox draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naliato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho verovert de bal door een tackle van achteren. Pinho geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vajc heeft problemen om de bal te vangen. Puškarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Puškarev passt de bal in één keer door. Grochal is nu in balbezit. Grochal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heart of Minas Tirith 54%, FC JANOW 46%.
Heart of Minas Tirith - FC JANOW 0:1

48e minuut.
Grochal probeert de bal met de borst te controleren. Grochal geeft een lange en hoge pass. Fox is nu in balbezit. Fox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - FC JANOW 0:2

51e minuut.
Grochal passt de bal in één keer door. Puškarev geeft een lange en hoge pass. Fox is nu in balbezit. Fox draait met de bal, schiet en ... Iwan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - FC JANOW 0:3

72e minuut.
Grochal rent richting de bal. Grochal probeert naar een medespeler te passen. Maddé bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddé geeft een hoge lob. Velasquez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Velasquez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aslan komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Naliato is nu in balbezit. Naliato geeft de bal voor. Klungelig pakt Bohňák de bal. Pradel is nu in balbezit. Pradel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heart of Minas Tirith 60%, FC JANOW 40%.
Heart of Minas Tirith - FC JANOW 0:3