Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Ostrovia Gdovia KS
OSTRO_PO_SWOJE Tactiek piechu6
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
8 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.6 gemiddelde waardering 59
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Muchowiecki trapt de bal weg van het doel. Benítez met een sublieme pass. Calangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calangiu geeft een hoge lob. Türköne springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lugo met een harde bal richting middenveld. Olejok kopt de bal weg. Türköne rent richting de bal. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Luzon is nu in balbezit. Luzon met een sublieme pass. Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft de bal voor. Türköne maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Fontanella geeft een hoge lob. Türköne kan de bal niet met de borst controleren. Fontanella verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Hiếu draait met de bal, schiet en ... Lugo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olejok geeft een hoge lob. Luzon maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Calangiu is nu in balbezit. Calangiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Facino de bal. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne schiet op doel. Lugo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benítez rent richting de bal. Benítez passt de bal zonder na te denken. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - Gdovia KS 0:1

19e minuut.
Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon passt de bal in één keer door. Facino bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne verovert de bal door een tackle van achteren. Türköne draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - Gdovia KS 0:2

22e minuut.
Habuš onderschept slim de pass. Benítez onderschept slim de pass. Benítez passt de bal zonder na te denken. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Olejok geeft een hoge lob. Türköne is nu in balbezit. Türköne passt de bal in één keer door. Trọng Hiếu rent richting de bal. Trọng Hiếu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Habuš met een harde bal richting middenveld. Calangiu kopt de bal weg. Türköne is nu in balbezit. Türköne draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lugo bokst de bal weg.

28e minuut.
Türköne rent richting de bal. Türköne speelt de bal door. Luzon is nu in balbezit. Türköne is nu in balbezit. Türköne draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Olejok geeft een lange en hoge pass. Trọng Hiếu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Türköne verovert de bal door een tackle van achteren. Facino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Türköne raakt geblesseerd tijdens het duel. Luzon neemt de penalty, wat een uithaal! Lugo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - Gdovia KS 0:3

34e minuut.
Türköne heeft problemen om de bal te vangen. Luzon is nu in balbezit. Facino onderschept slim de pass. Türköne onderschept slim de pass. Türköne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Benítez met een snelle inworp. Calangiu geeft de bal voor. Luzon springt en kopt de bal. Lugo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - Gdovia KS 0:4

38e minuut.
Calangiu met een sublieme pass. Benítez rent richting de bal. Benítez passt de bal zonder na te denken. Luzon is nu in balbezit. Luzon haalt uit met een fantastische trap. Lugo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - Gdovia KS 0:5

44e minuut.
Olejok geeft een hoge lob. Habuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne onderschept slim de pass. Türköne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - Gdovia KS 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Ostrovia 74%, Gdovia KS 26%.
KKS Ostrovia - Gdovia KS 0:6

46e minuut.
Kuliga komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Olejok de bal. Olejok passt de bal met de wreef. Türköne is nu in balbezit. Luzon is nu in balbezit. Luzon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Tucaković rent richting de bal. Tucaković passt de bal in één keer door. Písecký speelt de bal door. Giuly is nu in balbezit. Giuly draait met de bal, schiet en ... Kuliga bokst de bal weg. Smelik is nu in balbezit. Smelik geeft een hoge lob. Trọng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Türköne is nu in balbezit. Türköne speelt de bal door. Trọng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hiếu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lisov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - Gdovia KS 0:7

55e minuut.
Olejok geeft de bal voor. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Tucaković kopt de bal weg. Tol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Türköne rent richting de bal. Lisov geeft een lange en hoge pass. Olejok met een sublieme pass. Trọng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hiếu schiet op doel. Lugo bokst de bal weg. Klungelig pakt Habuš de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Benítez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trọng Hiếu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Calangiu is nu in balbezit. Calangiu probeert naar een medespeler te passen. Trọng Hiếu is nu in balbezit. Trọng Hiếu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - Gdovia KS 0:8

69e minuut.
Castiñeiras kopt de bal weg. Calangiu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert MacPhedron de bal onder controle te krijgen. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne draait met de bal, schiet en ... Lugo bokst de bal weg.

72e minuut.
Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez is nu in balbezit. Benítez met een sublieme pass. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne haalt uit met een fantastische trap. Paal! Luzon rent richting de bal. Luzon draait met de bal, schiet en ... Lugo bokst de bal weg. Türköne rent richting de bal. Facino verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benítez zal de hoekschop nemen. Türköne krijgt zijn hoofd ertegen. Lugo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Tucaković passt de bal zonder na te denken. Písecký rent richting de bal. Inworp. Písecký met de inworp. Tucaković geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Kuliga trapt de bal weg. Luzon kopt de bal weg. Türköne is nu in balbezit. Türköne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Calangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Calangiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Lisov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trọng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hiếu schiet op doel. Lugo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Benítez geeft een lange en hoge pass. Trọng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisov is nu in balbezit. Trọng Hiếu onderschept slim de pass. Trọng Hiếu schiet op doel. Lugo bokst de bal weg.

85e minuut.
Habuš verovert de bal door een tackle van achteren. Habuš passt de bal zonder na te denken. Písecký rent richting de bal. Písecký geeft de bal voor. Giuly maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smelik is nu in balbezit. Smelik geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bekar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tol maakt een snoekduik en kopt de bal. Muchowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Olejok passt de bal in één keer door. Lisov heeft problemen om de bal te vangen. Trọng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon rent richting de bal. Luzon draait met de bal, schiet en ... Lugo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Ostrovia 66%, Gdovia KS 34%.
KKS Ostrovia - Gdovia KS 0:8