Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Most Wanted TM Fc Frysztak
laganarobercika Tactiek 424
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 49.8
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Mohd Desa passt de bal zonder na te denken. Daar is Strama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strama speelt de bal door. Gergishanov rent richting de bal. Gergishanov schiet op doel. Scopece probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ohle is nu in balbezit. Ohle geeft een lange en hoge pass. Brogli heeft problemen om de bal te vangen. Gergishanov rent richting de bal. Gergishanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Brogli geeft de bal voor. Inworp. Gergishanov met een snelle inworp. Mohd Desa is nu in balbezit. Mohd Desa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama passt de bal met de wreef. Gergishanov is nu in balbezit. Gergishanov haalt uit met een fantastische trap. Scopece werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ohle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Michnikowski komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Paraschivu onderschept slim de pass. Paraschivu speelt de bal door. Rosický rent richting de bal. Rosický geeft een hoge lob. Strama krijgt zijn hoofd ertegen. Scopece kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Michnikowski is nu in balbezit. Michnikowski probeert naar een medespeler te passen. Mohd Desa probeert naar een medespeler te passen. Strama rent richting de bal. Strama draait met de bal, schiet en ... Scopece kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Strama passt de bal met de wreef. Daar is Stanojev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanojev geeft een lange en hoge pass. Gergishanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gergishanov draait met de bal, schiet en ... Scopece bokst de bal weg. Strama rent richting de bal. Strama haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Scopece probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - Fc Frysztak 1:0

31e minuut.
Mohd Desa speelt de bal door. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama passt de bal in één keer door. Stanojev rent richting de bal. Stanojev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mohd Desa geeft een hoge lob. Gergishanov kopt de bal weg. Brogli kan de bal niet met de borst controleren. Gergishanov rent richting de bal. Gergishanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Trinks passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez met een sublieme pass. Trinks rent richting de bal. Trinks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rosický met de inworp. Michnikowski is nu in balbezit. Michnikowski speelt de bal door. Strama is nu in balbezit. Strama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Desa verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Desa speelt de bal door. Gergishanov is nu in balbezit. Gergishanov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Scopece probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Mazzochin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strama rent richting de bal. Strama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - Fc Frysztak 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Most Wanted TM 33%, Fc Frysztak 67%.
Most Wanted TM - Fc Frysztak 2:0

49e minuut.
Mohd Desa speelt de bal door. Van Dessel is nu in balbezit. Met opzet legt Gergishanov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gergishanov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Van Dessel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Van Dessel kan niet meer verder spelen. Bjetić komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Inworp. Mohd Desa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michnikowski met een sublieme pass. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mohd Desa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama haalt uit met een fantastische trap. Scopece maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - Fc Frysztak 3:0

54e minuut.
Cisneros probeert de bal aan de voet te houden. Jianlian is nu in balbezit. Jianlian passt de bal met de wreef. Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Melamin geeft een lange en hoge pass. Strama is nu in balbezit. Strama passt de bal met de wreef. Stanojev is nu in balbezit. Stanojev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama haalt uit met een fantastische trap. Brogli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - Fc Frysztak 4:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenčák komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cisneros heeft problemen om de bal te vangen. Lenčák is nu in balbezit. Lenčák passt de bal zonder na te denken. Stanojev is nu in balbezit. Stanojev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mohd Desa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Desa probeert naar een medespeler te passen. Rosický probeert naar een medespeler te passen. Stanojev is nu in balbezit. Stanojev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Giermkowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenčák geeft een hoge lob. Strama kopt de bal weg. Stanojev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Trinks passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal in één keer door. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Filczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Giermkowski heeft problemen om de bal te vangen. Petrescu geeft een lange en hoge pass. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama haalt uit met een fantastische trap. Scopece maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - Fc Frysztak 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Most Wanted TM 42%, Fc Frysztak 58%.
Most Wanted TM - Fc Frysztak 5:0