Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PolskaHusaria FC Kauczuki
5-3-2 SKRZYDŁO Tactiek nadzieja
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 45.5
formidable Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


2e minuut.
Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Leal geeft een hoge lob. Kuśmierzak rent richting de bal. Piechna onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Piechna rent richting de bal. Piechna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - FC Kauczuki 1:0

7e minuut.
Taborski heeft problemen om de bal te vangen. Neag onderschept slim de pass. Neag met een sublieme pass. Piechna is nu in balbezit. Piechna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Karzełek met de inworp. Radliński probeert naar een medespeler te passen. Xinlong rent richting de bal. Xinlong haalt uit met een fantastische trap. Firoud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miauczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kořen rent richting de bal. Kořen geeft een lange en hoge pass. Xinlong heeft problemen om de bal te vangen. Piechna is nu in balbezit. Piechna schiet op doel. Miauczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pedoulakis geeft een lange en hoge pass. Xinlong rent richting de bal. Xinlong passt de bal met de wreef. Daar is Piechna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechna haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński bokst de bal weg.

34e minuut.
Radliński met de inworp. Maya rent richting de bal. Maya geeft een hoge lob. Piechna is nu in balbezit. Piechna haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kořen zal de hoekschop nemen. Gałusa heeft problemen om de bal te vangen. Xinlong rent richting de bal. Xinlong haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - FC Kauczuki 2:0

34e minuut.
Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Taborski rent richting de bal. Pestano probeert naar een medespeler te passen. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Miauczyński speelt de bal door. Radliński kopt de bal weg. Piechna rent richting de bal. Piechna schiet op doel. Kuśmierzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miauczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Piechna de bal. Piechna passt de bal in één keer door. Xinlong rent richting de bal. Xinlong schiet op doel. Miauczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Radliński verovert de bal door een tackle van achteren. Radliński speelt de bal door. Piechna rent richting de bal. Piechna schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gałusa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - FC Kauczuki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolskaHusaria 31%, FC Kauczuki 69%.
PolskaHusaria - FC Kauczuki 3:0

54e minuut.
Rizaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinlong onderschept slim de pass. Piechna heeft problemen om de bal te vangen. Piechna schiet op doel. Firoud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miauczyński bokst de bal weg.

70e minuut.
Kościukiewicz is nu in balbezit. Haskins onderschept slim de pass. Haskins probeert naar een medespeler te passen. Xinlong rent richting de bal. Xinlong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Dutschke komt het veld opgelopen. Řeřicha komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Řeřicha neemt de hoekschop. Piechna maakt een snoekduik en kopt de bal. Miauczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - FC Kauczuki 4:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościukiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neag geeft een lange en hoge pass. Xinlong kan de bal niet met de borst controleren. Xinlong draait met de bal, schiet en ... Miauczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Firoud geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dutschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutschke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolskaHusaria 38%, FC Kauczuki 62%.
PolskaHusaria - FC Kauczuki 4:0