Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PolskaHusaria FC Bayern Rybnik
5-3-2 SKRZYDŁO Tactiek 442
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 42.3
formidable Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen weak


2e minuut.
Łata geeft een hoge lob. Dutschke speelt de bal door. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie schiet op doel. Brasília Amarela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - FC Bayern Rybnik 1:0

11e minuut.
Łata bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya verovert de bal door een tackle van achteren. Maya passt de bal zonder na te denken. Vanghelie rent richting de bal. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dutschke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xinlong maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Polychroniou probeert naar een medespeler te passen. Xinlong is nu in balbezit. Xinlong passt de bal zonder na te denken. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela bokst de bal weg.

19e minuut.
Casteleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Maya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casteleiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Creţu met een snel genomen vrije trap. Fonnesu springt en kopt de bal. Peško maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fonnesu rent richting de bal. Neag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fonnesu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Creţu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Casteleiro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fonnesu is nu in balbezit. Neag verovert de bal door een tackle van achteren. Neag geeft een hoge lob. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - FC Bayern Rybnik 2:0

29e minuut.
Polychroniou passt de bal met de wreef. Xinlong rent richting de bal. Xinlong passt de bal in één keer door. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kąkol onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polychroniou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Xinlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinlong passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vanghelie de bal. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie passt de bal in één keer door. Kąkol rent richting de bal. Xinlong verovert de bal door een tackle van achteren. Xinlong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - FC Bayern Rybnik 3:0

39e minuut.
Polychroniou is nu in balbezit. Xinlong is nu in balbezit. Polychroniou speelt de bal door. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - FC Bayern Rybnik 4:0

43e minuut.
Xinlong passt de bal in één keer door. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie passt de bal met de wreef. Xinlong is nu in balbezit. Xinlong draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - FC Bayern Rybnik 5:0

45e minuut.
Dutschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutschke passt de bal zonder na te denken. Łata is nu in balbezit. Xinlong rent richting de bal. Xinlong haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolskaHusaria 36%, FC Bayern Rybnik 64%.
PolskaHusaria - FC Bayern Rybnik 5:0

50e minuut.
Maya met een snelle inworp. Dutschke is nu in balbezit. Dutschke geeft een hoge lob. Vanghelie krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - FC Bayern Rybnik 6:0

57e minuut.
Maya geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kozak de bal. Xinlong rent richting de bal. Xinlong haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - FC Bayern Rybnik 7:0

61e minuut.
Creţu passt de bal in één keer door. Fonnesu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polychroniou. Polychroniou krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Leal passt de bal zonder na te denken. Dutschke is nu in balbezit. Dutschke geeft een lange en hoge pass. Xinlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinlong schiet op doel. Brasília Amarela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PolskaHusaria - FC Bayern Rybnik 8:0

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Creţu de bal onder controle te krijgen. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou met een sublieme pass. Klungelig pakt Xinlong de bal. Xinlong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Casteleiro rent richting de bal. Maya onderschept slim de pass. Maya passt de bal in één keer door. Xinlong is nu in balbezit. Xinlong draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Xinlong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kąkol. Xinlong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zabielski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kozak heeft problemen om de bal te vangen. Polychroniou met een sublieme pass. Łata probeert naar een medespeler te passen. Xinlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinlong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nasri de bal. Dutschke is nu in balbezit. Dutschke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolskaHusaria 27%, FC Bayern Rybnik 73%.
PolskaHusaria - FC Bayern Rybnik 8:0