Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kasztany Team Huragan Zagłębie Dąbrowskie
Attack Tactiek Bu
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 49.1
good Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Pisati speelt de bal door. Dottarelli rent richting de bal. Dottarelli passt de bal zonder na te denken. Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
van Schoonhoven geeft een lange en hoge pass. Bujakas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baxter. Baxter krijgt een gele kaart. Bujakas raakt geblesseerd tijdens het duel. Jabłczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bujakas krijgt zijn hoofd ertegen. Kozik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dottarelli heeft problemen om de bal te vangen. Furtek is nu in balbezit. Dottarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Dottarelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skipp met een snelle inworp. Klungelig pakt Pisati de bal. Pisati geeft de bal voor. Zadachin rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Skipp passt de bal in één keer door. Walkowiak is nu in balbezit. Lazzarini maakt een afschuwelijke overtreding. Lazzarini krijgt een gele kaart. Walkowiak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Walkowiak kan niet meer verder spelen. Lokusz komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Kwaśniak speelt de bal door. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini met een sublieme pass. Dottarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dottarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dottarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Dottarelli passt de bal met de wreef. Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 0:1

41e minuut.
Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski speelt de bal door. Kwaśniak probeert naar een medespeler te passen. Dottarelli rent richting de bal. Dottarelli schiet op doel. Turner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasztany Team 67%, Huragan Zagłębie Dąbrowskie 33%.
FC Kasztany Team - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 0:1

50e minuut.
Pisati rent richting de bal. Catrola is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pisati geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dottarelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Turner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Prusinowski de bal. Kwaśniak geeft de bal voor. Turner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Catrola is nu in balbezit. Catrola passt de bal zonder na te denken. Bujakas is nu in balbezit. Bujakas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kasztany Team - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 1:1

68e minuut.
Štěteček geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bujakas de bal onder controle te krijgen. Dottarelli is nu in balbezit. Dottarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bujnowski komt het veld opgelopen. Jenning komt het veld opgelopen. Catz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lazzarini speelt de bal door. Prusinowski rent richting de bal. Zaręba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaręba krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Baxter kopt de bal weg. Klungelig pakt Furtek de bal. Dottarelli is nu in balbezit. Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Turner trapt de bal weg van het doel. Catrola kopt de bal weg. Bujakas rent richting de bal. Bujakas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jenning bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenning passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prusinowski de bal. Dottarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dottarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasztany Team 63%, Huragan Zagłębie Dąbrowskie 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kasztany Team - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 1:1