Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tramwaj krakow MKS Ołów Ryn
352 Tactiek VeB
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
52.7 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Tomasik met de inworp. Cudicini rent richting de bal. Nádor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cudicini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cudicini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! Fryc speelt de bal door. Daar is Mai Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Hùng passt de bal met de wreef. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pleśnar geeft een hoge lob. Habers is nu in balbezit. Habers geeft de bal voor. Cudicini rent richting de bal. Cudicini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fafik kopt de bal weg. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caniggia de bal. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial speelt de bal door. Cudicini heeft problemen om de bal te vangen. Cudicini draait met de bal, schiet en ... Patriak bokst de bal weg.

19e minuut.
Fafik passt de bal in één keer door. Maluco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguirre. Aguirre krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. Pleśnar probeert de bal aan de voet te houden. Caniggia rent richting de bal. Caniggia schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Villalba geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Røyset de bal onder controle te krijgen. Zaken krijgt zijn hoofd ertegen. Butrym probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - MKS Ołów Ryn 1:0

43e minuut.
Habers onderschept slim de pass. Habers geeft een hoge lob. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tramwaj krakow - MKS Ołów Ryn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 55%, MKS Ołów Ryn 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tramwaj krakow - MKS Ołów Ryn 1:1

48e minuut.
Ruszczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini verovert de bal door een tackle van achteren. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini verovert de bal door een tackle van achteren. Cudicini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - MKS Ołów Ryn 1:2

68e minuut.
Cakić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oneta komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Buitenspel voor Cudicini. Goede buitenspelval van de verdediging. Pereda komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Fryc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaken rent richting de bal. Zaken passt de bal zonder na te denken. Pereda rent richting de bal. Pereda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nádor passt de bal zonder na te denken. Daar is Patriak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia draait met de bal, schiet en ... Patriak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - MKS Ołów Ryn 1:3

75e minuut.
Tomella komt het veld opgelopen. Siemaszko komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Habers neemt vlug de vrije trap. Tomasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Cudicini rent richting de bal. Cudicini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Osial speelt de bal door. Tomasik is nu in balbezit. Tomasik speelt de bal door. Cudicini rent richting de bal. Cudicini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomasik zal de hoekschop nemen. Cudicini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Ruszczyc de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - MKS Ołów Ryn 1:4

85e minuut.
Tomasik rent richting de bal. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Caniggia heeft problemen om de bal te vangen. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. Patriak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - MKS Ołów Ryn 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 62%, MKS Ołów Ryn 38%.
tramwaj krakow - MKS Ołów Ryn 1:5