Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów B Celtic Gdańsk
2024WIG Tactiek new
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


15e minuut.
Satwant onderschept slim de pass. Satwant met een sublieme pass. Kyritsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyritsis geeft de bal voor. Amadeo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sorek geeft de bal voor. Inworp. Masu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kozicki geeft de bal voor. Bolvig kopt de bal weg. Klungelig pakt Palacios de bal. Amadeo rent richting de bal. Amadeo schiet op doel. dişbudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Thalmann rent richting de bal. Thalmann passt de bal met de wreef. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. Roşca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Celtic Gdańsk 0:1

35e minuut.
Kyritsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyritsis geeft de bal voor. Kozicki met een sublieme pass. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów B 49%, Celtic Gdańsk 51%.
Zagaje Gdów B - Celtic Gdańsk 0:1

55e minuut.
Masu met een snelle inworp. Daar is Thalmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolvig is nu in balbezit. Thalmann onderschept slim de pass. Thalmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Walewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Souto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satwant rent richting de bal. Satwant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagaje Gdów B - Celtic Gdańsk 1:1

81e minuut.
Ziegler is nu in balbezit. Berchtold is nu in balbezit. Ziegler onderschept slim de pass. Masu rent richting de bal. Masu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Satwant kopt de bal weg. Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig passt de bal met de wreef. Kyritsis is nu in balbezit. Kyritsis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Masu passt de bal met de wreef. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziegler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów B 52%, Celtic Gdańsk 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagaje Gdów B - Celtic Gdańsk 1:1