Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.046
  • Stadion: Bodo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19724
Orły Samostrzel Duch Puszczy Białystok
Lecimy z tematem Tactiek 523
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.2 gemiddelde waardering 58
average Schieten very good
average Passen excellent
solid Verdedigen formidable


12e minuut.
Koziara met een sublieme pass. Zsolnai is nu in balbezit. Zsolnai passt de bal met de wreef. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mlačić passt de bal met de wreef. Née bereikt de bal nog maar net als eerste. Née probeert naar een medespeler te passen. Golak rent richting de bal. Golak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Golak is nu in balbezit. Nindl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golak raakt geblesseerd tijdens het duel. Mlačić met een snel genomen vrije trap. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Née bereikt de bal nog maar net als eerste. Née haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Botea geeft een lange en hoge pass. Mlačić kopt de bal weg. Moscoso heeft problemen om de bal te vangen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Botea geeft de bal voor. Rapčenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Araya begaat een overtreding. Araya krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Pasik met de inworp. Née is nu in balbezit. Née geeft een lange en hoge pass. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel. Van de Paar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Nindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nindl geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Née neemt de hoekschop. Golak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Samostrzel 64%, Duch Puszczy Białystok 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły Samostrzel - Duch Puszczy Białystok 0:0

52e minuut.
Moscoso rent richting de bal. Moscoso geeft de bal voor. Skarżyński rent richting de bal. Skarżyński geeft een hoge lob. Rapčenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Toninelli bokst de bal weg.

61e minuut.
Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak passt de bal zonder na te denken. Née is nu in balbezit. Née geeft een hoge lob. Ringlepp maakt een snoekduik en kopt de bal. Van de Paar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Qassem Yousef rent richting de bal. Mlačić speelt de bal door. Née bereikt de bal nog maar net als eerste. Née geeft de bal voor. Golak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Samostrzel - Duch Puszczy Białystok 0:1

77e minuut.
Née is nu in balbezit. Née geeft een lange en hoge pass. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ... Van de Paar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Samostrzel - Duch Puszczy Białystok 0:2

79e minuut.
Qassem Yousef met een sublieme pass. Née is nu in balbezit. Née probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zsolnai de bal. Zsolnai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mlačić is nu in balbezit. Mlačić passt de bal zonder na te denken. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ... Van de Paar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Samostrzel - Duch Puszczy Białystok 0:3

84e minuut.
Née rent richting de bal. Klungelig pakt Née de bal. Née met een sublieme pass. Zsolnai rent richting de bal. Zsolnai passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mlačić rent richting de bal. Mlačić draait met de bal, schiet en ... Zsolnai probeert de bal aan de voet te houden. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ringlepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak rent richting de bal. Golak passt de bal in één keer door. Mlačić rent richting de bal. Mlačić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Samostrzel 64%, Duch Puszczy Białystok 36%.
Orły Samostrzel - Duch Puszczy Białystok 0:3