Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Amator Jesionka Huragan Wojska
Attack Tactiek 442 v3.1
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 38.2
good Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Bergendahl rent richting de bal. Bergendahl geeft een lange en hoge pass. Cârlea is nu in balbezit. Cârlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Huragan Wojska 1:0

16e minuut.
Della Bella passt de bal zonder na te denken. Kónya is nu in balbezit. Kónya passt de bal in één keer door. Cârlea is nu in balbezit. Cârlea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Glody geeft een lange en hoge pass. Farrow onderschept slim de pass. Kónya is nu in balbezit. Kónya geeft een lange en hoge pass. Bergendahl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Huragan Wojska 2:0

21e minuut.
Cârlea met een sublieme pass. Kónya is nu in balbezit. Kónya met een sublieme pass. Bergendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergendahl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Della Bella met een sublieme pass. Glody met een sublieme pass. Bergendahl rent richting de bal. Bergendahl haalt uit met een fantastische trap. Lavín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Harlem geeft een lange en hoge pass. Girelli probeert naar een medespeler te passen. Enjamio bereikt de bal nog maar net als eerste. Enjamio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Huragan Wojska 2:1

39e minuut.
Maropoulos geeft een lange en hoge pass. Jurion onderschept slim de pass. Nava speelt de bal door. Girelli rent richting de bal. Girelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Kónya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kónya schiet op doel. Harlem heeft problemen om de bal te vangen. Bergendahl rent richting de bal. Bergendahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Huragan Wojska 3:1

44e minuut.
Jurion geeft de bal voor. Inworp. Nava met de inworp. Girelli rent richting de bal. Girelli schiet op doel. Montava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 31%, Huragan Wojska 69%.
K.S Amator Jesionka - Huragan Wojska 3:1

54e minuut.
Cârlea is nu in balbezit. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu probeert naar een medespeler te passen. Kónya rent richting de bal. Kónya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Della Bella passt de bal met de wreef. Kónya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kónya speelt de bal door. Della Bella rent richting de bal. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Della Bella kopt de bal weg. Cârlea probeert naar een medespeler te passen. Bergendahl rent richting de bal. Bergendahl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kvlapi is nu in balbezit. Serocki onderschept slim de pass. Serocki probeert naar een medespeler te passen. Glody is nu in balbezit. Glody geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Huragan Wojska 4:1

65e minuut.
Tun is nu in balbezit. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Farrow de bal. Della Bella geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Enjamio kopt de bal weg. Jurion is nu in balbezit. Jurion geeft een lange en hoge pass. Bergendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergendahl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Qualizza geeft een hoge lob. Bergendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergendahl passt de bal in één keer door. Cârlea rent richting de bal. Cârlea draait met de bal, schiet en ... Lavín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Glody met een snelle inworp. Bergendahl is nu in balbezit. Quốc Văn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bergendahl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cârlea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lavín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea draait met de bal, schiet en ... Lavín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Huragan Wojska 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 29%, Huragan Wojska 71%.
K.S Amator Jesionka - Huragan Wojska 5:1