Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Amator Jesionka Wrz Tarnów
Attack Tactiek c
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Tsopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsopp geeft een hoge lob. Daar is Fratini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzi schiet op doel. Miszkiel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Wrz Tarnów 0:1

3e minuut.
Inworp. Adames met een snelle inworp. Ciampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciampi geeft de bal voor. Manzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Miszkiel bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adames neemt de hoekschop. Kozera springt en kopt de bal. Miszkiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Nyberg is nu in balbezit. Nyberg met een sublieme pass. Gasparetti rent richting de bal. Gasparetti geeft een hoge lob. Kozera krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Abadiotakis de bal onder controle te krijgen. Kónya rent richting de bal. Kónya probeert naar een medespeler te passen. Willwersch is nu in balbezit. Willwersch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ciampi rent richting de bal. Dejko verovert de bal door een tackle van achteren. Dejko geeft de bal voor. Willwersch controleert de bal met de borst. Della Bella met een sublieme pass. Le Floch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 49%, Wrz Tarnów 51%.
K.S Amator Jesionka - Wrz Tarnów 0:1

47e minuut.
Adames zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg geeft een lange en hoge pass. Manzi is nu in balbezit. Manzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Wrz Tarnów 0:2

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dulski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Manzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Procopio onderschept slim de pass. Procopio passt de bal met de wreef. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera schiet op doel. Miszkiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Della Bella met een sublieme pass. Daar is Diaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willwersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Willwersch schiet op doel. Le Floch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Wrz Tarnów 1:2

74e minuut.
Daar is Jurion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsopp speelt de bal door. Manzi is nu in balbezit. Manzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Wrz Tarnów 1:3

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szwoch komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Serocki onderschept slim de pass. Tsopp verovert de bal door een tackle van achteren. Tsopp met een sublieme pass. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Diaz geeft de bal voor. Procopio kopt de bal weg. Daar is Ciampi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willwersch is nu in balbezit. Willwersch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tsopp probeert naar een medespeler te passen. Adames heeft problemen om de bal te vangen. Adames geeft de bal voor. Kozera krijgt zijn hoofd ertegen. Miszkiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Wrz Tarnów 1:4

87e minuut.
Dulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serocki is nu in balbezit. Serocki met een sublieme pass. Szwoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwoch schiet op doel. Le Floch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 54%, Wrz Tarnów 46%.
K.S Amator Jesionka - Wrz Tarnów 1:4