Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.047
  • Stadion: WIOSŁAPL Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18522
WIOSŁAPL Miedź Legnica S.A.
jazda Tactiek 4-1-2-1-2
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 52.7
excellent Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Jabłko verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hornyák de bal. Ganaj rent richting de bal. Ganaj draait met de bal, schiet en ... Trzpień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Maqueira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gałuszka de bal. Met opzet legt Tovar zijn tegenspeler op de grond. Tovar krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Landenmark is nu in balbezit. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka passt de bal in één keer door. Ganaj is nu in balbezit. Ganaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maqueira met een sublieme pass. Gałuszka rent richting de bal. Landenmark tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Landenmark krijgt een gele kaart. Gałuszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koń komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gaubinger met een sublieme pass. Larrauri is nu in balbezit. Jabłko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jabłko krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Larrauri raakt geblesseerd tijdens het duel. Larrauri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Szmajdziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Näsström rent richting de bal. Näsström schiet op doel. Bruschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - Miedź Legnica S.A. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 42%, Miedź Legnica S.A. 58%.
WIOSŁAPL - Miedź Legnica S.A. 0:1

66e minuut.
Maqueira is nu in balbezit. Maqueira passt de bal zonder na te denken. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena rent richting de bal. Villena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Maqueira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koń met een sublieme pass. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel. Trzpień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Larrauri kopt de bal weg. Koń probeert naar een medespeler te passen. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trzpień bokst de bal weg.

77e minuut.
Koń met een sublieme pass. Maqueira geeft de bal voor. Daar is Hornyák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ganaj controleert de bal met de borst. Ganaj speelt de bal door. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Trzpień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIOSŁAPL - Miedź Legnica S.A. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 45%, Miedź Legnica S.A. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIOSŁAPL - Miedź Legnica S.A. 1:1