Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.047
  • Stadion: vordamm Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20637
vordamm FC Barcelona92
2ligabis3 Tactiek odwarzna
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39.1 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten adequate
average Passen very good
weak Verdedigen very good


8e minuut.
Chauhan passt de bal met de wreef. Vetkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetkal geeft een lange en hoge pass. Rýdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rýdel draait met de bal, schiet en ... Fontana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Vetkal passt de bal met de wreef. Merida geeft een hoge lob. Miclea heeft problemen om de bal te vangen. Miclea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fontana trapt de bal weg van het doel. Merida kopt de bal weg. Noica met een sublieme pass. Rýdel rent richting de bal. Rýdel haalt uit met een fantastische trap. Fontana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Chauhan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Perozzi de bal. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea schiet op doel. Fontana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chauhan is nu in balbezit. Chauhan passt de bal met de wreef. Vetkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fontana trapt de bal weg. Chauhan kopt de bal weg. Miclea rent richting de bal. Miclea draait met de bal, schiet en ... Fontana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - FC Barcelona92 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vordamm 65%, FC Barcelona92 35%.
vordamm - FC Barcelona92 0:1

46e minuut.
Miclea kopt de bal weg. Rýdel rent richting de bal. Rýdel passt de bal zonder na te denken. Miclea rent richting de bal. Miclea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - FC Barcelona92 0:2

47e minuut.
Tatarkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Miclea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tatarkiewicz. Tatarkiewicz krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Noica is nu in balbezit. Noica geeft de bal voor. Daar is Perozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea schiet op doel. Fontana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Zanette geeft de bal voor. Chauhan is nu in balbezit. Chauhan passt de bal met de wreef. Vetkal rent richting de bal. Vetkal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tatarkiewicz onderschept slim de pass. Tatarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Rýdel rent richting de bal. Rýdel draait met de bal, schiet en ... Fontana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - FC Barcelona92 0:3

71e minuut.
Vetkal passt de bal zonder na te denken. Chauhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauhan passt de bal met de wreef. Miclea rent richting de bal. Miclea schiet op doel. Fontana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Silvestre passt de bal met de wreef. Zanette met een sublieme pass. Merida speelt de bal door. Rýdel is nu in balbezit. Rýdel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vetkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetkal speelt de bal door. Rýdel is nu in balbezit. Rýdel haalt uit met een fantastische trap. Fontana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - FC Barcelona92 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vordamm 71%, FC Barcelona92 29%.
vordamm - FC Barcelona92 0:4