Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Lublin Klucha Team
1 Tactiek taktyka zwykła
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 65
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Cybulski is nu in balbezit. Cybulski speelt de bal door. Mota rent richting de bal. Mellberg is nu in balbezit. Mellberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - Klucha Team 1:0

7e minuut.
Cybulski speelt de bal door. Xiba is nu in balbezit. Xiba passt de bal in één keer door. Mota rent richting de bal. Mota schiet op doel. Labiş bokst de bal weg.

8e minuut.
Mellberg probeert naar een medespeler te passen. Xiba is nu in balbezit. Vicento schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vicento krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Korczyński met een snelle inworp. Şahməmmədov is nu in balbezit. Şahməmmədov geeft de bal voor. Xiba rent richting de bal. Xiba schiet op doel. Labiş bokst de bal weg.

17e minuut.
Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński speelt de bal door. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unia Lublin - Klucha Team 1:1

25e minuut.
Pinczés probeert naar een medespeler te passen. Revut geeft een lange en hoge pass. Luciak kopt de bal weg. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Korczyński met een sublieme pass. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés haalt uit met een fantastische trap. Mielik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Pinczés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinczés passt de bal zonder na te denken. Badalo rent richting de bal. Badalo geeft de bal voor. Białkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Mielik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés passt de bal zonder na te denken. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski schiet op doel. Revut probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Smokowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korczyński speelt de bal door. Smokowski rent richting de bal. Smokowski geeft een lange en hoge pass. Pinczés maakt een snoekduik en kopt de bal. Mielik bokst de bal weg.

39e minuut.
Korczyński kan de bal niet met de borst controleren. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński begaat een overtreding. Mota raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Lublin 59%, Klucha Team 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unia Lublin - Klucha Team 1:1

46e minuut.
Şahməmmədov passt de bal met de wreef. Cybulski controleert de bal met de borst. Smokowski probeert naar een medespeler te passen. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés draait met de bal, schiet en ... Mielik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cybulski met een sublieme pass. Xiba rent richting de bal. Vicento probeert naar een medespeler te passen. Pinczés rent richting de bal. Pinczés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vicento met een sublieme pass. Badalo is nu in balbezit. Badalo passt de bal zonder na te denken. Pinczés controleert de bal met de borst. Pinczés draait met de bal, schiet en ... Mielik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - Klucha Team 1:2

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badalo rent richting de bal. Badalo geeft een lange en hoge pass. Białkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Şahməmmədov verovert de bal door een tackle van achteren. Şahməmmədov geeft een lange en hoge pass. García rent richting de bal. Xiba verovert de bal door een tackle van achteren. Xiba haalt uit met een fantastische trap. Labiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pinczés passt de bal met de wreef. Vicento rent richting de bal. Vicento passt de bal met de wreef. Pinczés is nu in balbezit. Pinczés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Majcherczyk geeft een lange en hoge pass. Murguía controleert de bal met de borst. Badalo rent richting de bal. Badalo geeft een lange en hoge pass. Białkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Lublin 68%, Klucha Team 32%.
Unia Lublin - Klucha Team 1:2