Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Drwęca NML Wisła Kraków
remek Tactiek Środek
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 43.1
adequate Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woś met de inworp. Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu geeft de bal voor. Łomiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:1

7e minuut.
Łomiński kopt de bal weg. Anadolu rent richting de bal. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Cosma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:2

10e minuut.
Wołucki met een sublieme pass. Anadolu is nu in balbezit. Anadolu speelt de bal door. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

11e minuut.
Staudt is nu in balbezit. Staudt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grabiński de bal. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Bokor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anadolu is nu in balbezit. Anadolu passt de bal met de wreef. Bigolotti is nu in balbezit. Bigolotti haalt uit met een fantastische trap. Cosma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bokor de bal. Bokor probeert naar een medespeler te passen. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dydek de bal. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Grabiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosma bokst de bal weg. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:3

19e minuut.
Łomiński is nu in balbezit. Wołucki begaat een overtreding. Łomiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Staudt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łomiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Əbilov passt de bal met de wreef. Bigolotti is nu in balbezit. Bigolotti probeert naar een medespeler te passen. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Cosma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mavrocordat passt de bal in één keer door. Bokor is nu in balbezit. Bokor geeft een hoge lob. Əbilov rent richting de bal. Əbilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Wołucki de bal onder controle te krijgen. Dydek is nu in balbezit. Łomiński onderschept slim de pass. Klungelig pakt Łomiński de bal. Łomiński schiet op doel. Cosma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu verovert de bal door een tackle van achteren. Anadolu probeert naar een medespeler te passen. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Anadolu met een sublieme pass. Łomiński rent richting de bal. Grabiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grabiński krijgt een gele kaart. Łomiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łomiński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cosma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:4

32e minuut.
Klungelig pakt Scalas de bal. Scalas geeft een hoge lob. Daar is Bokor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bigolotti passt de bal zonder na te denken. Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu met een sublieme pass. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bigolotti onderschept slim de pass. Bigolotti speelt de bal door. Anadolu met een sublieme pass. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Scalas passt de bal met de wreef. Pańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyk geeft de bal voor. Dydek kan de bal niet met de borst controleren. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drwęca NML 69%, Wisła Kraków 31%.
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:5

47e minuut.
Daar is Bigolotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigolotti speelt de bal door. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Cosma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:6

48e minuut.
Doeltrap. Cosma met een harde bal richting middenveld. Ciminian kopt de bal weg. Łomiński heeft problemen om de bal te vangen. Łomiński schiet op doel. Cosma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grabiński heeft problemen om de bal te vangen. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:7

55e minuut.
Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti passt de bal in één keer door. Łomiński rent richting de bal. Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti onderschept slim de pass. Bigolotti met een sublieme pass. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel. Cosma bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Pańczyk onderschept slim de pass. Bokłaga begaat een overtreding. Pańczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Souza e Silva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:8

64e minuut.
Dydek probeert naar een medespeler te passen. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti passt de bal in één keer door. Anadolu geeft de bal voor. Łomiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Woś rent richting de bal. Wołucki verovert de bal door een tackle van achteren. Wołucki probeert naar een medespeler te passen. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat geeft een hoge lob. Barla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pańczyk is nu in balbezit. Pańczyk geeft een lange en hoge pass. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Cosma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:9

75e minuut.
Muziek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu speelt de bal door. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łomiński de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:10

82e minuut.
Łomiński is nu in balbezit. Łomiński passt de bal in één keer door. Anadolu rent richting de bal. Anadolu geeft een hoge lob. Łomiński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bigolotti zal de hoekschop nemen. Anadolu controleert de bal met de borst. Anadolu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bigolotti geeft een lange en hoge pass. Anadolu is nu in balbezit. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Raghuvir kopt de bal weg. Honceriu rent richting de bal. Staudt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staudt krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Honceriu kopt de bal weg. Pańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyk passt de bal zonder na te denken. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:11

89e minuut.
Warowy passt de bal zonder na te denken. Anadolu rent richting de bal. Anadolu speelt de bal door. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drwęca NML 66%, Wisła Kraków 34%.
KS Drwęca NML - Wisła Kraków 0:11