Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.047
  • Stadion: Szuters Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 17172
Szuters krwawe bizony
4-4-2 Tactiek 442
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 35.5
formidable Schieten average
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Siminică geeft een hoge lob. Nərimanov heeft problemen om de bal te vangen. Vangsnes onderschept slim de pass. Vangsnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jackson onderschept slim de pass. Jackson passt de bal met de wreef. Ortakçı probeert naar een medespeler te passen. Olivia is nu in balbezit. Olivia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Koprivica probeert naar een medespeler te passen. Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Jackson met een sublieme pass. Olivia rent richting de bal. Olivia schiet op doel. Śmietanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Szałachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szałachowski met een sublieme pass. Jackson is nu in balbezit. Olivia rent richting de bal. Olivia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hải Khôi trapt de bal weg. Ortakçı kopt de bal weg. de los Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Al-Malik is nu in balbezit. Nagi onderschept slim de pass. Nagi geeft een lange en hoge pass. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. de los Ríos is nu in balbezit. de los Ríos geeft een lange en hoge pass. Siminică kopt de bal weg. Olivia rent richting de bal. Olivia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Hải Khôi de bal onder controle te krijgen. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı passt de bal in één keer door. Daar is Vangsnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangsnes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson speelt de bal door. Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - krwawe bizony 1:0

26e minuut.
Daar is Chomentowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangsnes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chomentowski. Vangsnes raakt geblesseerd tijdens het duel. Olivia komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Olivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivia passt de bal zonder na te denken. de los Ríos rent richting de bal. Vangsnes onderschept slim de pass. Vangsnes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ortakçı geeft een hoge lob. Śmietanka speelt de bal door. Siminică kopt de bal weg. Olivia rent richting de bal. Olivia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chomentowski passt de bal in één keer door. Siminică rent richting de bal. Siminică passt de bal met de wreef. Olivia rent richting de bal. Olivia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Koprivica passt de bal zonder na te denken. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı passt de bal in één keer door. Vangsnes is nu in balbezit. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... Śmietanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ortakçı geeft een lange en hoge pass. Siminică kopt de bal weg. Olivia is nu in balbezit. Olivia schiet op doel. Hải Khôi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śmietanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Szałachowski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szałachowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olivia springt en kopt de bal. Hải Khôi heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Szałachowski passt de bal in één keer door. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia passt de bal zonder na te denken. Vangsnes is nu in balbezit. Vangsnes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
de los Ríos kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szałachowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - krwawe bizony 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 22%, krwawe bizony 78%.
Szuters - krwawe bizony 2:0

46e minuut.
Retlewski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Śmietanka trapt de bal weg. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Olivia is nu in balbezit. Olivia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ortakçı speelt de bal door. Jackson rent richting de bal. Jackson passt de bal met de wreef. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka bokst de bal weg.

51e minuut.
de los Ríos controleert de bal met de borst. Szałachowski onderschept slim de pass. Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Vangsnes is nu in balbezit. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Guirado rent richting de bal. Guirado passt de bal zonder na te denken. Koprivica met een sublieme pass. Olivia rent richting de bal. Olivia draait met de bal, schiet en ... Śmietanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ortakçı rent richting de bal. Ortakçı passt de bal met de wreef. Siminică speelt de bal door. Klungelig pakt Olivia de bal. Olivia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Śmietanka probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Vangsnes de bal. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hải Khôi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - krwawe bizony 3:0

58e minuut.
Jackson passt de bal zonder na te denken. Matusik onderschept slim de pass. Siminică speelt de bal door. Vangsnes is nu in balbezit. Vangsnes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Dovtípil komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Guirado met een snelle inworp. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - krwawe bizony 4:0

74e minuut.
Śmietanka trapt de bal weg van het doel. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı met een sublieme pass. Dovtípil heeft problemen om de bal te vangen. Dovtípil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Śmietanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hải Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Chomentowski is nu in balbezit. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil schiet op doel. Śmietanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - krwawe bizony 5:0

77e minuut.
Szałachowski passt de bal in één keer door. Ortakçı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia draait met de bal, schiet en ... Śmietanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - krwawe bizony 6:0

81e minuut.
Olivia haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka met een sublieme pass. Ortakçı probeert naar een medespeler te passen. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil draait met de bal, schiet en ... Śmietanka bokst de bal weg.

82e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Al-Malik begaat een overtreding. Jackson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olivia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil draait met de bal, schiet en ... Śmietanka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - krwawe bizony 7:0

83e minuut.
Siminică is nu in balbezit. Olivia is nu in balbezit. Siminică rent richting de bal. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szałachowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil draait met de bal, schiet en ... Śmietanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - krwawe bizony 8:0

87e minuut.
de los Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakçı speelt de bal door. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szałachowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olivia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - krwawe bizony 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 20%, krwawe bizony 80%.
Szuters - krwawe bizony 9:0