Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.047
  • Stadion: LKS Szumy Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18587
LKS Szumy F.C. KURAK
taktyka Tactiek miodek
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten very good
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft een lange en hoge pass. Kochowski geeft een hoge lob. Lieten is nu in balbezit. Lieten geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Carroll de bal. Carroll probeert naar een medespeler te passen. Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft een hoge lob. Chodakiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kochowski met de inworp. Pieniek geeft de bal voor. Daar is Dróżdż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - F.C. KURAK 1:0

26e minuut.
Prieto geeft de bal voor. Chodakiewicz rent richting de bal. Rycha begaat een overtreding. Rycha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Szumy 59%, F.C. KURAK 41%.
LKS Szumy - F.C. KURAK 1:0

46e minuut.
Gierczak komt het veld opgelopen. Podbrożny komt het veld opgelopen. Andreasyan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kochowski met een sublieme pass. Daar is Pieniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniek passt de bal met de wreef. Lieten rent richting de bal. Lieten schiet op doel. Pudysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Inworp. Matecki komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Macmur passt de bal zonder na te denken. Prieto rent richting de bal. Prieto geeft een lange en hoge pass. Kukrika is nu in balbezit. Kukrika geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świtoń komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kukrika onderschept slim de pass. Kukrika passt de bal met de wreef. Macmur heeft problemen om de bal te vangen. Macmur geeft de bal voor. Podbrożny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Krysiński probeert naar een medespeler te passen. Pieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniek met een sublieme pass. Lieten rent richting de bal. Lieten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - F.C. KURAK 2:0

77e minuut.
Macmur passt de bal in één keer door. Kukrika speelt de bal door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft een lange en hoge pass. Podbrożny krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orczykowski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Carroll passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Macmur de bal. Macmur met een sublieme pass. Prieto geeft een hoge lob. Podbrożny krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Matecki controleert de bal met de borst. Macmur speelt de bal door. Prieto rent richting de bal. Prieto geeft de bal voor. Podbrożny krijgt zijn hoofd ertegen. Bandeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rycha verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - F.C. KURAK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Szumy 67%, F.C. KURAK 33%.
LKS Szumy - F.C. KURAK 2:1