Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.047
  • Stadion: KOKOSZKI
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 31046
F.C. KURAK FC Barcelona92
miodek Tactiek odwarzna
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 53.1
very good Schieten good
outstanding Passen solid
excellent Verdedigen excellent


15e minuut.
Prieto passt de bal met de wreef. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merida krijgt een gele kaart. Chodakiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kukrika zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chodakiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal met de wreef. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz schiet op doel. Hámos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - FC Barcelona92 1:0

38e minuut.
Rýdel is nu in balbezit. Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll passt de bal met de wreef. Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft een hoge lob. Hámos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KURAK 34%, FC Barcelona92 66%.
F.C. KURAK - FC Barcelona92 1:0

46e minuut.
Andreasyan komt het veld opgelopen. Podbrożny komt het veld opgelopen. Gierczak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kukrika onderschept slim de pass. Kukrika probeert naar een medespeler te passen. Prieto geeft een hoge lob. Podbrożny heeft problemen om de bal te vangen. Podbrożny schiet op doel. Hámos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kukrika probeert naar een medespeler te passen. Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft de bal voor. Podbrożny springt en kopt de bal. Hámos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - FC Barcelona92 2:0

80e minuut.
Nonchev geeft een hoge lob. Inworp. Prieto met de inworp. Kukrika geeft de bal voor. Podbrożny maakt een snoekduik en kopt de bal. Hámos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KURAK 29%, FC Barcelona92 71%.
F.C. KURAK - FC Barcelona92 2:0