Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.048
  • Stadion: AC PANCE Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 18000
AC PANCE Świątynia Futbolu
xxx5-5 Tactiek utrzymanie
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 9
54.8 gemiddelde waardering 49.4
solid Schieten adequate
solid Passen good
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Artashkin is nu in balbezit. Artashkin probeert naar een medespeler te passen. Koutsis rent richting de bal. Kikkas rent richting de bal. Kikkas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Skriba passt de bal in één keer door. Haxhia is nu in balbezit. Mombelli begaat een overtreding. Mombelli krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Skriba rent richting de bal. Skriba passt de bal met de wreef. Dobrinoiu met een sublieme pass. Pac is nu in balbezit. Pac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pac controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hernandez komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Born rent richting de bal. Weitner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Born. Born krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Krivokon is nu in balbezit. Krivokon speelt de bal door. Condruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Born rent richting de bal. Born haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC PANCE 51%, Świątynia Futbolu 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC PANCE - Świątynia Futbolu 0:0

46e minuut.
Grymonpréz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nieveld komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Weitner is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Nieveld rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ķeģis. Nieveld raakt geblesseerd tijdens het duel. Koźbiał zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hernandez is nu in balbezit. Ķeģis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ķeģis krijgt een gele kaart. Hernandez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Born kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia passt de bal met de wreef. Pac is nu in balbezit. Pac schiet op doel. de Melo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC PANCE - Świątynia Futbolu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC PANCE 40%, Świątynia Futbolu 60%.
AC PANCE - Świątynia Futbolu 0:1