Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świątynia Futbolu FC FAWORYCI
utrzymanie Tactiek 3-5-2
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen good


11e minuut.
Micu is nu in balbezit. Micu geeft de bal voor. Bolzoni is nu in balbezit. Bolzoni haalt uit met een fantastische trap. Szczytniewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - FC FAWORYCI 1:0

20e minuut.
Golub`ev geeft een lange en hoge pass. Eroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Eroğlu speelt de bal door. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski haalt uit met een fantastische trap. Mazilu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Noble is nu in balbezit. Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak geeft een lange en hoge pass. El Rabee rent richting de bal. El Rabee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Güneyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Świątynia Futbolu - FC FAWORYCI 1:1

30e minuut.
Benczyński is nu in balbezit. Mederski onderschept slim de pass. El Rabee is nu in balbezit. El Rabee haalt uit met een fantastische trap. Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - FC FAWORYCI 1:2

34e minuut.
Mederski geeft een lange en hoge pass. Eroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eroğlu speelt de bal door. Güneyer rent richting de bal. Güneyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński onderschept slim de pass. Mederski onderschept slim de pass. Mederski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - FC FAWORYCI 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 52%, FC FAWORYCI 48%.
Świątynia Futbolu - FC FAWORYCI 1:3

48e minuut.
Eroğlu met een snelle inworp. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zabłocki ... Strafschop! Zabłocki krijgt een gele kaart. Güneyer raakt geblesseerd tijdens het duel. Mederski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Taşçıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Golub`ev rent richting de bal. Golub`ev probeert naar een medespeler te passen. El Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rabee haalt uit met een fantastische trap. Mazilu bokst de bal weg. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rabee is nu in balbezit. El Rabee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - FC FAWORYCI 1:4

59e minuut.
Avilés passt de bal in één keer door. Eroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eroğlu speelt de bal door. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bolzoni kopt de bal weg. Taşçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skriba verovert de bal door een tackle van achteren. Skriba geeft een hoge lob. Pac krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Mederski rent richting de bal. Mederski passt de bal zonder na te denken. Eroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
El Rabee rent richting de bal. El Rabee passt de bal met de wreef. Golub`ev geeft een lange en hoge pass. Eroğlu is nu in balbezit. Eroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Eroğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabłocki. Eroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eroğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Güneyer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Frondizi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mederski de bal onder controle te krijgen. El Rabee is nu in balbezit. El Rabee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - FC FAWORYCI 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 55%, FC FAWORYCI 45%.
Świątynia Futbolu - FC FAWORYCI 1:5